kozan.gr: Μουσικό ταξίδι στους σταθμούς του προσφυγικού ελληνισμού, προσέφερε, το βράδυ της Πέμπτης, το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (16 Φωτογραφίες & Βίντεο 12′)

15 Ιουνίου 2017
22:33
Κανένα σχόλιο

Την παράσταση του  Μουσικού Συνόλου Λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής με τίτλο « Η καρδιά σμίγει ότι ο Νους χωρίζει»  παρουσίασε, το βράδυ της  Πέμπτης 15 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του σχολείου, το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας. Ήταν ένα μουσικό ταξίδι στους σταθμούς του προσφυγικού Ελληνισμού, με γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια. Στην παράσταση συμμετείχαν οι χορευτές και η χορωδία του συλλόγου Θρακικής Εστίας Εορδαίας. Τη διεύθυνση του συνόλου είχε ο κ. Χρήστος  Γιώτας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος:

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.