kozan.gr: Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση 66χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

16 Ιουνίου 2017
10:48

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση, από Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενός 66χρονου σημειώθηκε σήμερα το πρωί, γύρω στις 9, μπροστά από τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, στην έξοδο της πόλης. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Κοζάνης και σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr φέρει κατάγματα πλευρών και μικρή ρήξη αορτής. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

kozan.gr

27 σχόλια

  • Για εξυπηρέτηση συμφέροντων μεταφέρατε την Δευακ έξω από την πόλη και πάνω σε εθνική οδό ! Το κτήριο της βιβλιοθήκης που άδειασε και είναι κενό δεν μπορούσατε να πάτε εκεί την φευακ να γλιτοσουμε και το ενοίκιο γιατί εμείς το πληρώνουμε ;;
    Κοζαν άμα περνεις παράδες από τον Ιωαννιδη ή τον οποιοδήποτε κανονησε στις αναρτήσεις να μην κόβεις ότι σε βολεύει για να προστατέψεις τα πελατακια σου και τα έσοδα σου

  • Μέγα λάθος που μεταφέρθηκαν εκεί τα ταμεία, έπρεπε να υπάρχει σημείο εξυπηρέτησης και κεντρικά, τόσα άδεια κτίρια και γραφεία έχει ο Δήμος. Όσο για πληρωμή μέσω ΕΛΤΑ, Τραπέζης κλπ, είναι απαράδεκτο να χρεώνουν επιπλέον, ειδικά οι τράπεζες που ανακεφαλαιώνονται χρεώνοντας τους πολίτες!

  • ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    • … διαβάσεις πεζών, εκεί που όλοι οι οδηγοί πατάνε γκάζι! Μεταμόσχευση εγκεφάλου χρειάζεται ο Έλληνας και “διαβολοεβδομάδα” μέχρι να πάρει το δίπλωμα (αν το πάρει) , όλα θα είναι τέλεια μετά!

  • ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΤΑ ΑΤ/ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.

  • Αυτοί οι “ευαίσθητοι” του δήμου που τόσο κόπτονται για την εξυπηρέτηση των πολιτών,δεν σκέφτηκαν να λειτουργούν και το Ταμείο του κεντρικού δήμου για την είσπραξη λογαριασμών και της ΔΕΥΑΚ?Τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν?Θα σου πουν βέβαια για ΕΛΤΑ, τράπεζες και τα σχετικά…και δεν κάνουν το αυτονόητο, παρά μόνον να ταλαιπωρούν γεροντάκια να πηγαίνουν στην άκρη της πόλης,για την πληρωμή.Για να μην πούμε για την έλλειψη πεζοδρομίων (σε έναν επικίνδυνο δρόμο για πεζούς) όπου καθημερινά πηγαινοέρχονται οι φοιτητές στο πανεπιστήμιο.

  • Δεν φταιει μονο η ΔΕΥΑΚ…Η οδηγει σταματαν απεναντι στο δρομο για να πληρωσουν..Ο φουρνος απεναντι αναβουμαι φλασ τελευταια στιγμη για παρουμε ψωμι…Ο επομενος οδηγος τρεχει γιατι ειναι μονο αυτος στο δρομο…Και πολλα αλλα παραδειγματα μπορω να σας πω γιατι ειμαι οδηγος…Αλλα τη να πω αλλο για την νησιδα που δεν υπηρχε λογος να γινει το φαρδια …το να γινει ενα πεζοδρομιο στην ακρη του δρομου να περναν η φοιτητες κ.α Αυτα ειχα να πω και λυπαμαι για τον ανθρωπο..

  • Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν παντού τροχονόμοι και κάνουν ελέγχους, πιστεύετε ότι δεν θα έχουμε τροχαία ατυχήματα; Φυσικά και θα έχουμε. Όπου υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας υπάρχουν και ατυχήματα, είτε τροχαία είτε εργατικά. Ειδάλλως, ας βάλουμε ρομπότ να οδηγούν τα αυτοκίνητα και να τα ρυθμίσουμε να σέβονται τον ΚΟΚ.
    Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν βλέπουμε τροχονόμο κόβουμε όλοι ταχύτητα και αν μας σταματήσει για έλεγχο βρίσκουμε ένα σωρό δικαιολογίες. Λίγο παρακάτω που δεν θα έχει Αστυνομία, το πατάμε ξανά το γκάζι. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι.

  • Καθημερινά τρέμει το φυλλοκάρδι μου βλέποντας πολίτες να περπατούν σε εκείνο το δρόμο και φοιτητές πηγαίνοντας στη σχολή τους. Είναι απαράδεκτο να μην έχει μεριμνήσει γι αυτό η αρμόδια υπηρεσία και να χάνονται ψυχές έτσι στους δρόμους.

  • Καλά τώρα κράζετε την τροχαία, δεν υπάρχει όμως Έλληναρας που να τον έχει σταματήσει η τροχαία για να τον γράψει και να μην έχει βρει ότι δικαιολογία υπάρχει για να γλυτώσει το πρόστιμο!

  • Τροχονόμος: Κύριε, τρέχατε με 20 χιλιόμετρα πάνω από το όριο. Θα σας βεβαιώσω παράβαση.

    Οδηγός: Γιατί γράφεις μόνο εμένα; Τόσα αυτοκίνητα περνάνε.

    Τροχονόμος: Μα κύριε μου, εγώ εσάς εντόπισα να παρανομειτε.

    Οδηγός: Κάνε ότι καταλαβαίνεις, αλλά να ξέρεις ότι ο κουμπάρος του αδελφού της γυναίκας μου ξέρει κάποιον στην Τροχαία και θα τη σβήσω την κλήση. Αύριο κιόλας θα πάω στο Διοικητή σου και θα κάνω παράπονα για τη συμπεριφορά σου.

    Ερώτηση: Σε ποια χώρα λαμβάνει χώρα ένας διάλογος σαν αυτόν; Α) ΗΠΑ Β) Γερμανία Γ) Σιέρρα Λεόνε Δ) Ελλάδα.

  • Τα ταμεία που εξυπηρετούν τον πολίτη δεν πρέπει να είναι έξω από την πόλη. Ο Δήμος έχει κοινωνικό πρόσωπο, δεν είναι ΔΕΗ. Είναι παράγοντας ταλαιπωρίας και όχι εξυπηρέτησης ιδιαίτερα για όσους έχουν υπερβεί κάποια ηλικία. Σκέψου Δήμαρχε πως ο 66χρονος σήμερα είναι ο πατέρας σου και αύριο εσύ. “Κοζάνη τόπος να ζεις” Δήμαρχε και κύριοι/ες σύμβουλοι. Ορίστε λοιπόν, δειξτε κοινωνικά αντανακλαστικά

    • Πρώτα πρέπει να διορθωθούμε εμείς σαν πολίτες και μετα να τα βάζουμε με τους άλλους..Σαφώς και είναι μακρια η δευακ και πολυ κακώς δεν έχει διαβάσεις…το γεγονός όμως οτι οδηγούσε ενας άνθρωπος πολυ μεγαλης ηλικίας είναι και αυτό πολυ ανησυχητικό…θα επρεπε να υπάρχει όριο ηλικίας στην οδήγηση…δεν έχουν τα ιδια αντανακλαστικά ενας νέος και ένας ηλικιωμένος…η ευθύνη βαραίνει πρώτα εμας τους ίδιους και μετά τους άλλους..

  • Απαιχτοι όπως πάντα οι νεοέλληνες ,είναι η υπηρεσία στο κέντρο φτάιει η τροχαία και ο δήμος για τα παρκαρίσματα,είναι η υπηρεσία εκτός κέντρου φταιει ο δήμος και η τροχαία που τρέχουν τα αυτοκίνητα και δεν υπάρχει φανάρι για διάβαση πεζών.Ολοι οι άλλοι φταίνε εκτός από την παιδεία μας

    • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ…

  • Σαφώς πριν τη μεταφορά της ΔΕΥΑΚ σε κτίριο πάνω στην Εθνική οδό θα έπρεπε να εξετασθεί προηγουμένως η ασφάλεια των πεζών, αλλά και των αυτοκινήτων που εκεί πραγματοποιούν αναστροφή προς την πόλη. Από ορισμένους πολίτες και από την Τροχαία θαρρώ είχε επισημανθεί αυτή η παράλειψη. Δόξα το Θεό και χώρο έχει για τη δημιουργία ενός κυκλοφοριακού κόμβου τύπου ρινγκ και ο ιδιοκτήτης μπορούσε να τον κατασκευάσει με δική του χρηματοδότηση, αν τους το επέβαλαν ως όρο ενοικίασης του ακινήτου του. Βλέπετε δεν είναι LIDL να του κατασκευάζουμε διασταυρώσεις σηματοδοτούμενες. Τώρα θα τρέχουν όλοι να κάνουν τα αυτονόητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.