To πρόγραμμα του Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου Λίμνης Πολυφύτου, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου

16 Ιουνίου 2017
14:25
Κανένα σχόλιο

To πρόγραμμα του Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου Λίμνης Πολυφύτου

Σάββατο 17 Ιουνίου

Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων Αιμοδοσία 9π.μ.- 2 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου

Κυριακή 18 Ιουνίου

  • Αφετηρία Εκκίνηση Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου της Λίμνης Πολυφύτου 10:30π.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων

  • Ποδηλατοβόλτα για παιδιά στα Σέρβια 10:45π.μ.

  • Απονομές 12:30μ.μ. Κεντρική Πλατεία Σερβίων

  • Κεντρική Πλατεία Σερβίων 10:30π.μ. 2μ.μ. Εθελοντική λήψη δείγματος για δότες μυελού των οστών από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Κοζάνης ‘’Γέφυρα Ζωής΄΄

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια η συνάντηση με τους εθελοντές του Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου Λίμνης Πολυφύτου.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή με υψομετρικά και χιλιομετρικά δεδομένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://el.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18220560

Σέρβια, Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, Βαθύλακκος, Αμυγδαλιά, Ανατολή, Πύργος-Σταυρωτή, Κοντοβούνι, Σπάρτο, Καισαρειά, Γέφυρα Ρυμνίου, Ρύμνιο, Γούλες, Κρανίδια, Κεντρική Πλατεία Σερβίων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, Ο.Α.Π.Ν. Δήμου Κοζάνης, Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.