Δηλώσεις συμμετοχής για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Συλλόγου “Ηλιαχτίδα” έως τη Δευτέρα 19/6

16 Ιουνίου 2017
20:00
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα είναι σε ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους γονείς των παιδιών με αναπηρία για την υλοποίηση ενός κατασκηνωτικού προγράμματος ένταξης σε συνεργασία με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών, του ΑΠΘ και την κατασκήνωση YUPPI CAMP.

Το πρόγραμμα  αυτό υλοποιείτε για πρώτη φορά υπό την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση του ΑΠΘ και του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΤΕΦΑΑ Σερρών  δομημένο και εξατομικευμένου για τα παιδιά με αναπηρία. Η ηλιαχτίδα συνεχίζει μία πορεία που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια , πρώτη φορά όμως σε συνεργασία με έναν επιστημονικό φορέα. Είναι μία καλή ευκαιρία για ένταξη των παιδιών σε μία μικρή κοινωνία όπως είναι η κατασκήνωση.

Όσοι γονείς παιδιών με αναπηρία ενδιαφέρονται να συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 19/6/2017

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.