Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μέρες Γιορτών Βοΐου «Πέλεκον 2017», 21-25 Ιουνίου

17 Ιουνίου 2017
15:30

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Μέρες Γιορτών Βοΐου «Πέλεκον 2017», 21-25 Ιουνίου.

Ένα σχόλιο

  • Διαβάζω στο πρόγραμμα τις εισηγήσεις και δειγματολειπτικά αναφέρω: “Ο ρόλος και η σημασία των ορίων στο νεολιθικό οικισμό Μακρυγιάλου Πιερίας, Σάββατο 24 ιουνίου”, και “Τα οικονομικά του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Σάββατο 24 ιουνίου” και αναρωτιέμαι: εκτός από την δημιουργία εντυπώσεων στην παραγωγή άκρως επιστημονικού περιεχομένου, την παραγωγή δημοσιευμάτων (papers) για τους σκληρά εργαζόμενους στην ακαδημαική καριέρα και την ευκαιρία να παίξουν κάποιοι στο γυαλί, σε τι αποσκοπούν τέτοιες “καίριες και συναφείς” εισηγήσεις?
    Καλά άλλοι δεν αναρωτιέστε το ίδιο? Εεεε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.