Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αιανης: “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, συμμετείχε με δύο χορευτικά τμήματα,  στην 5η Συνάντηση Παιδικών και Εφηβικών  χορευτικών ομάδων, στη Βερδικούσια Λάρισας

17 Ιουνίου 2017
18:43
Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικό Σύλλογος Αιανης: “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, συμμετείχε με δύο χορευτικά τμήματα,  στην 5η Συνάντηση Παιδικών και Εφηβικών  χορευτικών ομάδων, στη Βερδικούσια Λάρισας!

Για πρώτη φορά εκτός Αιανής,  τα παιδιά της τετάρτης, πέμπτης και έκτης δημοτικού, καθώς και τα παιδιά του γυμνασίου, εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες! Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε πολύ τον Μορφωτικό Σύλλογο  Βερδικούσιας Λάρισας ” Η ΟΜΟΝΟΙΑ”, για τη εξαιρετική διοργάνωση!
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, όλους όσους βοήθησαν,  καθώς και τους χοροδιδασκάλους του Συλλόγου Ευαγγελοπούλου Ιωάννα και Γκουρτζιούμη Μάρκο!

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.