Ευχαριστήριο του ΔΙΕΚ ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» προς στο ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

19 Ιουνίου 2017
08:45
Κανένα σχόλιο

 

Η Διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ Γ.Ν ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» ευχαριστεί δημόσια το ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τον Διευθυντή κ. Δουλγεράκη Μιχάλη, τους Διασώστες κ. Χατζή Χρήστο και κ. Κυριάκο Τσακιλτζίδη για την εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες που προσέφεραν με ζήλο και επιστημονική συνέπεια στους εκπαιδευτικούς και  καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας και Βοηθού Νοσηλευτικής Τραυματιολογίας. Το σεμινάριο «πρώτων βοηθειών και βασικής καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο χώρο του ΔΙΕΚ και οι συμμετέχοντες επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση. Το ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ παραμένει πιστός αρωγός σε κάθε εκπαιδευτική μας προσπάθεια, πολύτιμος συνεργάτης και ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.