Στην προηγούμενη ανακοίνωση – απάντηση στη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε το ύφος της δικής τους ανακοίνωσης. Απ’ ότι φαίνεται τα καταφέραμε αρκετά καλά.

Με τη νέα της ανακοίνωση η Ν.Ε., χαρακτηρίζει αυτό το ύφος «ελιτίστικο» και υπεροπτικό «χιλίων καρδιναλίων»!

Τι άλλο είδαν;

Ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνει την άποψη ότι «δεν δικαιούνται να ομιλούν», ρήση που χρησιμοποίησε ο Μένιος Κουτσόγιωργας, για τους τότε αντιπάλους της ΔΕΞΙΑΣ…

Πάνω σε αυτό οικοδομούν έωλα συμπεράσματα…

Μέχρι υπόδειξη να διαβάσουμε τους κλασσικούς κάνουν προς τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ! (αλήθεια έχουν ακόμη τις φωτογραφίες τους στα γραφεία τους;)

Η Ν.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ είπε το απλό: χρειάζεται να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση και να μην προκαλούν

Σήμερα την ώρα που Σοσιαλιστές, Πράσινοι και Αριστερά αναζητούν στην Ευρώπη ένα σχέδιο προοδευτικής αλλαγής, η Ν.Ε. Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ επιμένει στην επιλογή να ακολουθεί την ακροδεξιά κατρακύλα της ΝΔ.

Το ήθος και η αλαζονεία τους είναι που ενοχλούν την κοινωνία και όπως φαίνεται δεν το έχουν ακόμη αντιληφθεί.

Μιλούν δε για «ετερόφωτους ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ» και χαρακτηρίζουν «ΦΕΛΛΟΥΣ που βρέθηκαν στον ΑΦΡΟ» τα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν θέση όλοι οι πολίτες που θέλουν μια άλλη Ελλάδα.

Μια Ελλάδα που θα παράγει και θα ζει με τις δυνάμεις της και όχι με δανεικά.

Μια Ελλάδα που θα μοιράζει δίκαια στα παιδιά της τον πλούτο της και όχι να τα δίνει όλα στους διαπλεκόμενους με την εξουσία αεριτζήδες.

Μια Ελλάδα που η δημοκρατία θα αποτελεί τη βάση των σχέσεων στην κοινωνία και θα διασφαλίζει τις δυνατότητες και ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες, χωρίς προνόμια για τους εκ γενετής «άριστους» ή τους γόνους παλιών και νέων τζακιών.

Για το ορυχείο Αμυνταίου, από το ΣΥΡΙΖΑ μιλούν οι αρμόδιοι: η ηγεσία του κόμματος, η Ν.Ε. Φλώρινας και η Ο.Μ. Αμυνταίου.

Όμως, το «Μικρή ΔΕΗ θα λέτε, και θα κλαίτε», εκφράζει μόνο τον κ. Κουκουλόπουλο και όχι το τοπικό ΠΑΣΟΚ;

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ