3η συνάντηση λεσχών, στις 23-24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ, στο «ΑΛΣΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

19 Ιουνίου 2017
19:37
Κανένα σχόλιο

Για άλλη μια χρονιά ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ με τους ΦΙΛΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΙΚΑΔΥΜ) διοργανώνουν την 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΩΝ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23-24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ στο «ΑΛΣΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ», σε ένα καταπράσινο περιβάλλον όπου οι φίλοι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους.το ποτό τους με καλή μουσική και να θαυμάσουν απο κοντά τα κλασικά αλλά και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που θα βρίσκονται στο χώρο.Επίσης όσοι θέλουν μπορούν να κατασκηνώσουν εντός του χώρου αρκεί να έχουν μαζί τους τον ανάλογο εξοπλισμό. Φέτος θα συμμετέχουν στην εκδήλωση και άλλες λέσχες όπως ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (ΑΛΠ) -ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ(ΛΑΒ) -ΟΜΙΛΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΟΜΑΘ) – ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ (ΜΟΤΟΒΕ) αφού σκοπός και της 3ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ είναι η δημιουργία σχέσεων, η αλλαγή απόψεων μελών και αθλητών αλλά και η συνεργασία των λεσχών στο μέλλον. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.