kozan.gr: Β. Κικίλιας, από την Κοζάνη, για την ΔΕΗ: «Οι κύριοι (κυβέρνηση) μέσα σε δυόμιση χρόνια οδήγησαν την μεγάλη εταιρεία σε αδιέξοδο και κίνδυνο. Ψάχνει να βρει δάνεια να πληρώσει. Είναι στον «αέρα» ένα χωριό και λύσεις δεν έχω ακούσει» (Βίντεο)

19 Ιουνίου 2017
22:51

Για τη συμφωνία, τη φορολόγηση, τη ΔΕΗ, αλλά και άλλα ακόμη θέματα μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο βουλευτής της κ. Βασίλης Κικίλιας . «Εμείς δεν πιστεύουμε σε καμιά των περιπτώσεων στο δόγμα της υπερφορολόγησης των πάντων. Στο πρόγραμμα της η Ν.Δ έχει πάση θυσία τη μείωση της φορολογίας», σημείωσε μεταξύ άλλων. Ο κ. Κικίλιας σχολιάζοντας τις εξελίξεις της ΔΕΗ, ανέφερε: «Με τον τρόπο τον οποίο χειρίζεται τη ΔΕΗ η κυβέρνηση, η πραγματικότητα είναι ότι η ΔΕΗ, κινδυνεύει. Ψάχνει να βρει δάνεια να πληρώσει. Οι κύριοι μέσα σε 2.5 χρόνια οδήγησαν την πάρα πολύ μεγάλη εταιρία σε αδιέξοδο και κίνδυνο. Ένα χωριό (Άγιοι Ανάργυροι ) βρίσκεται στον «αέρα».

Θανάσης Τέγος

Η αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη τύπου

Για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ

7 σχόλια

  • Εσείς κάνατε 30 χρόνια για να μας βάλετε σε μνημόνια και οι άλλοι μόλις σε 2,5!! Ακόμη να το χωνέψετε γατάκια!!!

    • Αυτοι το πηγαν σε slow motion…οι νεοι δεν ξερουν απο αυτα τα “αλλα κολπα”.
      Συν του οτι…Τα δις διαφορα που τα πας;;;(λες καθε χρονος δικος τους να μετρουσε για 10 δις;χμμμ ετσι ναι βγαινει ο λογαριασμος!)
      Αλλα εχουν ακομα το θρασσος και μιλανε

  • Δεν ντρεπετε κιολας η τωρινη κυβερνηση που βαζει σε κινδυνο την δεη…
    Αν ηταν ο κουλης..θα την ειχε πουλησει(προπερσυ μη σου πω)

  • Τα φύλλα επιστρατευσης σε εργαζόμενους στην δεη όταν ήταν να κάνουν απεργία κύριοι της νεας δημοκρατίας πια κυβέρνησης έδωσε εντολή να εφαρμοστουν .τόσο εύκολα ξεχνάτε το χθες για το τη λέγατε και πιστεύατε εκείνο το διάστημα. Αλήθεια κάθε φορά ακόμα και τώρα προ εκλογών ξέρουμε ότι μας λένε ψέματα μόνο και μόνο για να γίνουν κυβέρνηση και εμείς πάντα κάνουμε το ίδιο λάθος και τους πιστεύουμε. Ως ποτέ. Αλήθεια λέω όμως

  • Τι πρεμούρα ήταν αυτή από τους δημοσιογράφους της Κοζάνης να τον λιβανίσουν τον Κικίλια. Δεν υπαρχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.