ΔΕΗ: Σε άμεση εφεδρεία ο λιγνίτης στο Αμύνταιο για τουλάχιστον ένα μήνα

19 Ιουνίου 2017
23:59

Όπως αναφέρει η Αυγή επικαλούμενη πηγές της ΔΕΗ, στην αυλή του ΑΗΣ Αμυνταίου υπάρχουν αποθέματα λιγνίτη για 25 ημέρες. Παράλληλα, η επιχείρηση είναι έτοιμη να θέσει σε λειτουργία και στο παρακείμενο ορυχείο της Λακκιάς, ώστε να καλύψει τυχόν αυξημένες ανάγκες.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΔΕΗ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε προκύψει σε επίπεδο ζήτησης καθώς για τουλάχιστον ένα μήνα έχει «έτοιμο» λιγνίτη.

energypress.gr

Ένα σχόλιο

  • Σε εφεδρεία πρέπει να τεθεί επ αορίστου ο λιγνίτης και να χρησιμοποιούμε πλέον ΑΠΕ και ΦΑ όταν έρθει.
    Έτσι, αν και όταν χρειαστεί, θα έχουμε αποθέματα και πιο φθηνός θα είναι ο συνδυασμός των παραπάνω.

    Παίρνω τα ποπ-κορν μου και περιμένω τους βολεμένους δεητζίφους που φοβούνται ότι θα χάσουν τις θεσούλες τους να αρχίσουν να γαβγίζουν από κάτω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.