kozan.gr: Xύτρα Ειδήσεων: Ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών και ο Σπίρτζης

20 Ιουνίου 2017
09:22

“Που είναι κι ο Βαγγέλης; Έκανε μια λάθος τοποθέτηση για τον Σπίρτζη, που το έμαθαν στην Αθήνα. Το έμαθε ο υπουργός, συζητήθηκε κι από τους βουλευτές και μας έφερε σε δύσκολη θέση. Ήταν άστοχη η τοποθέτησή του.” Aυτά είπε στην χθεσινή προ-συνεδρίαση του συνδυασμού Ανατροπή – Δημιουργία, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θοδωρής Καρυπίδης, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις, στην εκπομπή “Forum Επικαιρότητας” του τηλεοπτικού σταθμού West, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Ευάγγελου Σημανδράκου, ο οποίος, κατηγόρησε, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζηγια «ασχετοσύνη και προχειρότητα», στο θέμα των νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, που απουσίαζε από την προ-συνεδρίαση, λίγη ώρα αργότερα, με την έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, είδε τον Περιφερειάρχη να κάθεται στη θέση του και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φώτη Κεχαγιά, να λέει: “Kύριε Περιφερειάρχη, θα ‘ρθείτε δίπλα μου; Έχετε πάρει τη θέση του κ. Σημανδράκου. Υπονοείτε κάτι άλλο;”.

Η Χύτρα

3 σχόλια

  • Βαγγέλη δεν μπορείς να πατάς σε δυο βάρκες. Στοwest να καταγγέλλεις τον Σπιρτζη και στο Περιφερειακό να κατα ψηφίζεις την πρόταση της αντιπολίτευσης για να αποσυρθεί το νομοσχέδιό του που μας φορτώνει με επιπλέον 22 διόδια . Και στην προσυνεδρίαση έπρεπε να πας και να καταγγείλεις τον Περιφερειάρχη σου για την απαράδεκτη κωλοτούμπα του. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια γρήγορα ξεσκεπάζονται …. κοίτα τον Καρυπίδη τι παθαίνει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.