Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του ιδίου και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος  Σάββα Μεντεκίδη και εύχεται καλή ανάπαυση στον εκλεκτό πολίτη του Δήμου μας Σάββα Μεντεκίδη .

Ο Σάββας Μεντεκίδης , γεννημένος επιχειρηματίας, ανέπτυξε  την επιχειρηματική του δραστηριότητα  ξεκινώντας από την πατρώα  γη , το Βέρμιο και την Σπηλιά Εορδαίας, όπου, με το πολυβραβευμένο νερό «Σέλι» , πρόσφερε θέσεις εργασίας στον τόπο του και έκανε την πηγή Άσσος του Βερμίου και το μικρό χωριό του αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν αρκέστηκε σε αυτό. Με την ακούραστη δημιουργικότητά του έφτασε ως τον Όλυμπο, όπου ίδρυσε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού «Διός» αυξάνοντας την δυναμικότητα των επιχειρήσεών του , με σταθερό προσανατολισμό πλέον, όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στις ξένες αγορές.  

Αυτό όμως που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι η κοινωνική του ευαισθησία και η υποστήριξη που απλόχερα παρείχε σε Συλλόγους της πόλης μας , με τις μόνιμες χορηγίες και ενισχύσεις του, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά του , ως Αυτοδιοικητικός, στον π. .Δήμο Αγίας Παρασκευής .

Αξιότιμε πολίτη της Εορδαίας και φίλε Σάββα Μεντεκίδη καλό παράδεισο.