Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για την απώλεια του Σάββα Μεντεκίδη

20 Ιουνίου 2017
15:15

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του ιδίου και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος  Σάββα Μεντεκίδη και εύχεται καλή ανάπαυση στον εκλεκτό πολίτη του Δήμου μας Σάββα Μεντεκίδη .

Ο Σάββας Μεντεκίδης , γεννημένος επιχειρηματίας, ανέπτυξε  την επιχειρηματική του δραστηριότητα  ξεκινώντας από την πατρώα  γη , το Βέρμιο και την Σπηλιά Εορδαίας, όπου, με το πολυβραβευμένο νερό “Σέλι” , πρόσφερε θέσεις εργασίας στον τόπο του και έκανε την πηγή Άσσος του Βερμίου και το μικρό χωριό του αναγνωρίσιμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν αρκέστηκε σε αυτό. Με την ακούραστη δημιουργικότητά του έφτασε ως τον Όλυμπο, όπου ίδρυσε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού “Διός” αυξάνοντας την δυναμικότητα των επιχειρήσεών του , με σταθερό προσανατολισμό πλέον, όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στις ξένες αγορές.  

Αυτό όμως που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι η κοινωνική του ευαισθησία και η υποστήριξη που απλόχερα παρείχε σε Συλλόγους της πόλης μας , με τις μόνιμες χορηγίες και ενισχύσεις του, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά του , ως Αυτοδιοικητικός, στον π. .Δήμο Αγίας Παρασκευής .

Αξιότιμε πολίτη της Εορδαίας και φίλε Σάββα Μεντεκίδη καλό παράδεισο.

Ένα σχόλιο

  • Καλο παραδεισο
    Ενας ιδιαίτερος άνθρωπος που έδωσα απλόχειρα την αγάπη τους στους συλλόγους της περιοχής και οχι μόνο πάντα χωρίς θόρυβο
    Ο θεός θα του ανταποδώσει οτι έκανε επι της γης πολλαπλάσια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.