Εορδαία: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το δρόμο «καρμανιόλα»

20 Ιουνίου 2017
15:40

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την επικινδυνότητα  της επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας- Γαλάτειας και την ολιγωρία που έχουν επιδείξει,  με αποτέλεσμα να σημειώνονται θανατηφόρα ατυχήματα και να θυσιάζονται  νέοι άνθρωποι, κατέθεσε στην Εισαγγελία Κοζάνης ο Βασίλης Κουρκουτμάνης, ο οποίος πριν από εννέα μήνες, στην επίμαχη οδό,  έχασε σε τροχαίο ατύχημα, τον 26χρονο γιό του.  Μέσω του συνηγόρου του Παντελή Παπαοικονόμου, επιθυμεί να καταλογισθούν ποινικές ευθύνες όπου δει, ώστε να πιεστούν οι υπεύθυνοι, και να τοποθετήσουν  στην επαρχιακή οδό-«καρμανιόλα» προστατευτικά κιγκλιδώματα  σε όλο το μήκος της,  να ηλεκτροφωτισθεί, να γίνουν διαγραμμίσεις ένθεν κι ένθεν του δρόμου, να «πέσει» τεχνικός αντιολισθητικός  ασφαλτοτάπητας.  Ο κ. Κουρκουτμάνης φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει τον δικαστικό του αγώνα μέχρι να δικαιωθεί.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.