Πτολεμαΐδα: Κάτοικοι των Αναργύρων αναζητούν στέγη

21 Ιουνίου 2017
10:35
Κανένα σχόλιο

Στέγη προς ενοικίαση  στην Πτολεμαΐδα, αναζητούν κάτοικοι των Αναργύρων Αμυνταίου, τα σπίτια των οποίων μετά την τελευταία μετακίνηση εδαφών του διπλανού Ορυχείου, έχουν κριθεί επικίνδυνα,  με αποτέλεσμα η κίνηση στα κτηματομεσιτικά γραφεία να είναι εξαιρετικά αυξημένη. Οι οικογένειες, οι περισσότερες διαμένουν σε ξενοδοχεία, ζητούν συνήθως δυάρια διαμερίσματα, όχι επιπλωμένα, γιατί, θα πρέπει να μεταφέρουν την οικοσκευή τους, ενημερώνοντας τους κτηματομεσίτες ότι το μίσθωμα θα καταβάλει η ΔΕΗ, αφού, οι ίδιοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στο κόστος. Όμως, η προσφορά στέγης στην Πτολεμαΐδα  είναι εξαιρετικά περιορισμένη, και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση που καταγράφεται και από εργαζόμενους στην κατασκευή της Νέας μονάδας αλλά και από κατοίκους της Ποντοκώμης, ενώ εδώ και χρόνια, η οικοδομική δραστηριότητα είναι σε ύφεση. Ορισμένοι ιδιοκτήτες κατοικιών, οι οποίοι αρνούνταν μέχρι σήμερα την διάθεση τους, αναδιπλώθηκαν και άρχισαν τις ανακαινίσεις

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.