Συντονιστική επιτροπή αγώνα συνταξιούχων Ν.Κοζάνης: Αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

22 Ιουνίου 2017
11:00

Σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 συνήλθε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Νομού Κοζάνης, για την προετοιμασία του Πανσυνταξιουχικού Συλλαλητηρίου της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017 και μεταξύ άλλων αποφάσισε την συμπαράσταση στον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ.

Στηρίζουμε το αίτημα και τον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ που τους ετοιμάζουν απολύσεις.

Παράνομο και αντισυνταγματικό δεν είναι το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία για όλους.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσαν οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων απ’ όλη την Ελλάδα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης να μην προχωρήσει σε καμία απόλυση συμβασιούχου και να στηρίξει το αίτημα για μετατροπή όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Ζητάμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, για ζωή με αξιοπρέπεια.

Αλληλεγγύη η δύναμη των εργαζομένων.

Ένα σχόλιο

  • Η εργαζόμενοι της καθαριότητας οι μόνιμη μάλλον έχουν άλλη γνώμη διότι 3 μέρες κατάληψης μόνο τότες έκαναν συμπαράσταση στους συμβασιούχους και ο λόγος ήταν ότι κάθονταν και περνάνε το μεροκάματο. Σήμερα που ήταν μέρα απεργίας για να μην χάσουν το μεροκάματο τους πούλησαν στα ίσια. Δυστυχώς λυπάμαι κατάντια.όλα δανεικά είναι όμως έρχετε ο κουλης πες τε τους???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.