ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ: “Εδώ ο κόσμος καίγεται…”

22 Ιουνίου 2017
12:54

Ποια…..μισή ΔΕΗ

Ποιο…..ξεπούλημα του 40% της λιγνιτικής και υδραυλικής παραγωγής

Ποιο…..χάρισμα του ΑΔΜΗΕ στους Κινέζους

Ποιο…..ορυχείο  Αμυνταίου

Ποιες…..ανείσπρακτες οφειλές

Η Διοίκηση της Εταιρείας αντιμετωπίζει σοβαρότερα προβλήματα

      Συστήνει  Διεθνές Ινστιτούτο για το περιβάλλον, την ενέργεια και την υγεία  (άγνωστης νομικής μορφής ), σαν να μην υπάρχουν στον Όμιλο της ΔΕΗ αντίστοιχες Διευθύνσεις Περιβάλλοντος, Ασφάλειας και Υγείας της Εργασίας και  Στρατηγικής με μεγάλη εμπειρία.

      Εν κρυπτό και με άγνωστους πραγματικούς σκοπούς – εκτός των προφανών – το Δ.Σ της ΔΕΗ στις 10/5/2017 αποφάσισε την δημιουργία του Ινστιτούτου με τον βαρύγδουπο τίτλο.

     Με  απόφαση του ο Πρόεδρος και ΔΝΣ της ΔΕΗ διόρισε με συνοπτικές διαδικασίες  την σύζυγο του Τολάκη Μαρία  Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας της ΔΕΗ ως Πρόεδρο του Ινστιτούτου στις 12/5/2017.

      Ουσιαστικά ο ΔΝΣ της ΔΕΗ θα καθορίζει την σύνθεση του άμισθου 7μελους Δ.Σ 5ετους  θητείας του «ανεξάρτητου» Ινστιτούτου.

     Όσο βαρύγδουπος είναι ο τίτλος του Ινστιτούτου, τόσο εξειδικευμένα είναι και τα θέματα που θα ασχοληθεί ( π.χ εργονομία, επιδημιολογία, βιοστατιστική κ.α ).

      Το «όραμα» και ο απώτερος στόχος είναι, η προώθηση της περιβαντολλογικής και δημόσιας υγείας, μέσω της έρευνας και της εκπαίδευσης, για την μείωση της θνησιμότητας στους χώρους που δραστηριοποιείται η ΔΕΗ αλλά και στην Βαλκανική χερσόνησο.

     Και ο ποιο αδαής καταλαβαίνει ότι, για να γίνουν στοιχειωδώς αυτά που οραματίζονται, απαιτούνται προσλήψεις εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, εργαστήρια και μεγάλα κονδύλια.

     Τα τελευταία, ως αποκλειστική χρηματοδότηση, θα είναι από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και την παροχή υπηρεσιών σε τρίτους.

     Με απλά λόγια, εάν δεν υποκρύπτεται κάτι άλλο ( όπως τα γνωστά προγράμματα επιμόρφωσης μέσω ΕΣΠΑ ), σε αυτόν τον κυκεώνα του ενεργειακού τομέα που καταστρέφει την ΔΕΗ,

ταιριάζει απόλυτα ο ημιτελής τίτλος της ανακοίνωσης

     Ενδεικτικό παράδειγμα ευνοιοκρατίας της πρώτης – δεύτερης  Αριστεράς, που στην Επιχείρηση με τις συνεχείς μεταβολές , αναθέσεις και τις τεράστιες δυνατότητες του ΔΝΣ για κατάργηση και δημιουργία Διοικητικών και Ειδικών Στελεχών, παρατηρούμε καθημερινά.

Έτσι οραματίζονται και υλοποιούν την αξιολόγηση των Εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και όχι μόνο.    

7 σχόλια

  • Ο Καραλευτέρης τι έκανε;
    Δεν το είδε το θέμα στο Δ.Σ της ΔΕΗ
    Ο Βατάλης τι ψήφισε;
    Κολλητός του Καραλευτέρη και του μάστορα είναι!
    Τώρα ποιόν βγήκατε να καταγγείλετε;
    Ξεχνάτε τον καραλευτέρη που ζήτησε να πουληθεί ο ΑΔΜΗΕ 100%
    Αφήστε τον λαικισμό και ασχοληθείτε σοβαρά με την ΔΕΗ και τους εργαζόμενους γιατί γίνατε όλοι σας πλούσιοι από το συνδικάτο

  • Σκόπιμα αποκρύπτει η ΔΑΚΕ ότι στον ουσιαστικό ρόλο στο Ινστιτούτου, δηλαδή στον ρόλο του ΤΑΜΙΑ ορίστηκε ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΟΔΕ ΝΔ Κοζάνης, επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ στο ΤΕΕ και γνωστότατο στέλεχος της ΝΔ κος Αθανάσιος Κακάλης.
    Έτσι για να μη νομίζετε και να το λάβετε σοβαρά υπόψη ότι ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο.Μπορεί κύριοι παλαιοκοματικοί της ΝΔ να μη σας βολεύει αλλά έτσι είναι.

  • ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΕΣΥ.
    Σε απανωτές ανακοινώσεις ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προσπαθεί να χτυπήσει τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Μ Παναγιωτάκη, αλλά επειδή δεν μπορεί να βρει κάτι άξιο λόγου χτυπάει δια της πλαγίας χυδαία και άτσαλα.
    Αν δεν γνωρίζουν εκεί στην ΔΑΚΕ ας ενημερωθούν ότι η «Οικογενειακή Ευθύνη» είναι εφεύρημα των Ναζί προκειμένου να στείλουν εκατομμύρια κόσμο στα κρεματόρια.
    Αλλά δεν δικαιολογούνται να μην γνωρίζουν ότι η κυρία Μαρία Τολάκη είναι εργαζόμενη μηχανικός της ΔΕΗ τα τελευταία 35 χρόνια. Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας της ΔΕΗ με πλούσια εμπειρία και ακαδημαϊκό έργο που δεν έχει αμφισβητηθεί μέχρι σήμερα από κανέναν. (Ξεχνάει άραγε η ΔΑΚΕ πόσες φορές στο παρελθόν επικαλέστηκε το έργο αυτό;)
    Όπως Επίσης δεν δικαιολογείται να μην γνωρίζει και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ πόσο μάλλον που άξιος συνάδελφος Αθ. Κακκαλής είναι γνωστό στέλεχος της ΔΑΚΕ στον νομό.
    Αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις το αντιπολιτευτικό μένος της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, πόσο μάλλον όταν η σημερινή ηγεσία της «έχτισε καριέρα» με τον λαϊκισμό, τις μισές αλήθειες, θεατρινισμούς και μικροκομματικά συμβόλαια.
    Δεν περιμένουμε σοβαρότητα από αυτούς που δεν μπορούν να προστατέψουν ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό και αρέσκονται να φιγουράρουν με πουρά και βότκες στο Κολωνάκι με τα λεφτά τον άλλων φυσικά, αλλά είναι κρίμα για την ΔΑΚΕ, και την ιστορία της να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Άραγε έχουν φτάσει τόσο στον «πάτο» του λαϊκισμού και δεν υπάρχουν σοβαροί στην ΔΑΚΕ για να τους συμμαζέψουν;

  • Καρβουνιάρη οι …νεόπλουτοι δεν μαζεύονται βγάζουν τα απωθημένα της προηγούμενης οικονομικής, πολιτικής, συνδικαλιστικής Στέρησης !!
    Είναι αυτό που λένε
    Όνειρο ζω
    Μην με
    Ξυπνάτε!!!!

  • EINAI AΔIANOHTO ANΘPΩΠOI OI OΠOIOI KYBEPNHΣAN 40 XPONIA THN EΛΛAΔA, THN EΦΘAΣAN ΣE MIA AKPAIA ΠTΩXEYΣH ME ΔIOPIΣMOYΣ EKATONTAΔΩN XIΛIAΔΩN KOMMATIKΩN ΔIOPIΣMΩN, XΩPIΣ AΞIOΛOΓHΣH KAI ΠPOΣONTA BEBAIΩΣ, NA EPXONTAI ΣHMEPA KAI NA KPAYΓAZOYN ΔIAMAPTYPOMENOI ΓIA ΔHΘEN AΔIAΦANEIΣ ΔIAΔIKAΣIEΣ ΣTHN TOΠOΘETHΣH THΣ KYPIAΣ TOΛAKH, ΩΣ ΠPOEΔPOY TOY INΣTITOYTOY..
    ΔIAMAPTYPONTAI ΓIA TON OPIΣMO MIAΣ YΠEYΘYNHΣ KAI AΞIOΛOΓHΣ KAΘ OΛA ΓYNAIKAΣ,
    ΠOY EΠI 35 XPONIA YΠHPETEI TH ΔEH ME ΣYNEΠEIA , HΘOΣ , AΓAΠH KAI ΠETYXHMENH EΠAΓΓEΛMATIKH ΠOPEIA.
    KYPIOI AYTA EINAI AΘΛIOTHTEΣ KAI O KOΣMOΣ ΠΛEON ANTIΛAMBANETAI TI EΠIΔIΩKETE MEΣΩ AYTΩN TΩN ΔHMOΣIEYMATΩN!

  • Ενα Πανεπιστήμιο στην Κοζάνη
    Ενα ΤΕΙ στην Κοζάνη
    Ενα Ινστιτούτο στην Κοζάνη….
    το ένα έφερε το άλλο
    Οι Κοζανίτες μεσ΄ τη χαρά και στην πρόοδο και σεις φωνάζετε όσο θέλετε
    Κι αν έρθει και το εργοστάσιο με τους Κινέζους άντε να πείσετε την παράταξη οτι ο Παναγιωτάκης δεν είναι ..τοπικός ευεργέτης

  • Τοσο σας πειραξε που τις επωνυμες εδρες της αρχιλαμογιας τις αντικαθιστουν με ενα ινστιτουτο που εχει ολες τις προυποθεσεις να παραγει ουσιαστικο εργο για την περιοχη μας. Η στελεχωση με τον Φιλιο και τον Κακαλη προιδεαζει για κατι σημαντικο. Και στι φιναλε προτιμω την κα Προεδρου ως Προεδρο του ινστιτουτου για να εχει παρεμβαση και να περναει θεματα. Αλλα εσεις που μυαλο για τοσο συνθετες σκεψεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.