Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 20:00

22 Ιουνίου 2017
13:18
Κανένα σχόλιο

 Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση 2ου (Τακτοποιητικού) ΑΠΕ του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟΥ»
  2. Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας αποπεράτωσης των εργασιών της αρχικής σύμβασης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
  3. Γνωμοδότηση για την ένσταση κατά της με αριθμό 168/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Σερβίων στο Ο.Τ. 43α.
  4. Ένταξη στο ΕΑΠ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της περιόδου 2012 – 2016 του έργου με τίτλο «Κατασκευή πεζόδρομου στο Ο.Τ. 52 στα Σέρβια».
  5. Περί μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου των εργαζομένων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ειδικό τριετές Πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών με επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο ύψος των συνολικών ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 2.300 ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (A.Μ.Ε.Α)».
  6. Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, οικονομικού έτους 2017.
  7. Αποδοχή διαφόρων ποσών και κατανομής πιστώσεων.
  8. Περί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά της πρότασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Βελβεντού.
  9. Περί τροποποίησης της 191/2015 Α.Δ.Σ σχετικά με την ανταλλαγή ιδιωτικής έκτασης 2.136,99 τ.μ της υπ’ άριθμ. 012521 ιδιοκτησίας Ευσταθίου Θεοδωρίδη του Γεωργίου και Γεωργίου Δούβρου του Αγγέλου στο Ο.Τ. 3 με Δημοτική στην Δ.Κ. Σερβίων.
  10. Περί μονοδρόμησης του κεντρικού δρόμου Πλατανορέματος.
  11. Περί συζήτησης σχετικά με τις δαπάνες κατασκευής του μονοπατιού Αγίας Παρασκευής –Αγίου Αθανασίου Μοσχοχωρίου στην Τ.Κ Πλατανορέματος.
  12. Περί τροποποίησης της 62/2017 Α.Δ.Σ σχετικά με την αλλαγή μελών στις επιτροπές παραλαβής υλικών και υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
  13. Περί γνωμοδότησης για χαρακτηρισμό τμήματος κοινόχρηστης εκτάσεως ως αγροτικής οδού στην Τ.Κ. Ιμέρων.
  14. Περί έγκρισης της 25/2017 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης σχετικά με την τροποποίηση προϋπολογισμού.
  15. Περί έγκρισης της 29/2017 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας σχετικά με την τροποποίηση προϋπολογισμού.
  16. Περί έγκρισης της υπ. αριθμ. 23/2017 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης που αφορά την τροποποίηση της συστατικής της πράξης για την λειτουργία της Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης Βελβεντού.
  17. Έγκριση προϋπολογισμού 2017 ΤΟΕΒ Βελβεντού.
  18. Περί μακροχρόνιας εκμίσθωσης του αρίθμ. 63 Δημοτικού οικοπέδου έκτασης 500τ.μ στην Τ.Κ Πλατανορέματος.
  19. Περί μακροχρόνιας εκμίσθωσης Δημοτικής έκτασης (τμήμα του αριθμ 1124 αγροτεμαχίου) στην Τ.Κ Λευκάρων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.