Με αφορμή την ολοκλήρωση του δεύτερο κύκλου σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Σχεδιασμός Προϊόντων και Συστημάτων» (msc-pds.teiwm.gr) του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο Καφέ «Παύλου Μελά» στην Κοζάνη σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου. Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι καθηγητές κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: «Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση και ανάδειξη του έργου των μεταπτυχιακών φοιτητών».  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε

χαιρετισμό από τον Δρ Κωνσταντίνο Κακούλη, Δντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στο Σχεδιασμό Προϊόντων και Συστημάτων (M.Sc. in Product Design and Systems). Παρουσίαση του project  «Σχεδιασμός και ανάπτυξη συσκευασιών» από τον Παναγιώτη Γιαννιώτη. Παρουσίαση του project «Σχεδιασμός αυτοκινήτων: σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές (conceptual design, clay modelling, 3D scanning)» από τον Χρήστο Βογιατζή. Παρουσίαση του project  «Σχεδιασμός προϊόντων για το μέλλον: 30 χρόνια μετά…» από την Βάγια Τζιντζή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση για τις εμπειρίες των φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος, οι οποίες προέκυψαν μετά από συνεργασία και επαφές με επιχειρήσεις της περιοχής.

Θανάσης Τέγος