Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη με αντιπροσωπεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

23 Ιουνίου 2017
11:37

Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και  αντιπροσωπείας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, αποτελούμενης από τον γραμματέα της οργάνωσης και μέλη του συντονιστικού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το επικείμενο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Δυτική Μακεδονία στις αρχές Ιουλίου.

Ο δήμαρχος Κοζάνης ανέλυσε τους βασικότερους αναπτυξιακούς άξονες βάσει των οποίων θα κινηθεί η δημοτική αρχή και συμφωνήθηκε πως αγροτικός τομέας, πολιτισμός, έργα υποδομής και μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή μπορούν να χαράξουν τον δρόμο της ανάπτυξης για την περιοχή. Ειδικότερα, η δυνατότητα παραχώρησης από την κεντρική κυβέρνηση στον Δήμο και κατ΄επέκταση στην κοινωνία της Κοζάνης και αξιοποίησης περιοχών εντός του αστικού ιστού (σιδηροδρομικός σταθμός, στρατόπεδο Μακεδονομάχων κλπ) θα αποτελέσουν ορόσημο για την αναζωογόνηση της πόλης και πρότυπο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας προς όφελος των πολιτών.

Τέλος, συζητήθηκαν τρέχοντα λειτουργικά ζητήματα του Δήμου, καθώς και θέματα πολιτιστικού σχεδιασμού για την εαρινή περίοδο.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.