Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα (Xρώμιο Κοζάνης) : Επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του Δασκάλου, Δημιουργού Κωνσταντίνου Σιαμπανόπουλου

23 Ιουνίου 2017
16:42
Την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 θα γίνει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπουρίνου στο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. Θα ακολουθήσουν:
– Επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του Δασκάλου, Δημιουργού Κωνσταντίνου Σιαμπανόπουλου
-Ομιλία από τον Ευάγγελο Σιαμπανόπουλο με θέμα:
“Συνεταιρισμός Χρωμίου «Η φιλεργία» 1977-2017
Από τους διοργανωτές φορείς θα υπάρχει κέρασμα καφέ και τοπικών εδεσμάτων. Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση στον ιστορικό χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Ένα σχόλιο

  • Η Τοπική Κοινότητα Χρωμίου υπάγεται στην Δημοτική Ενότητα Αιανής. Σύμφωνα με το νόμο 3852/2010 σε κάθε δημοτικό ή δημόσιο έγγραφο πρέπει να μνημονεύεται η Δημοτική Ενότητα στην οποία υπάγεται η Τοπική Κοινότητα , καθώς και στο το Δήμο στον οποίο υπάγεται.
    Δεν το γνωρίζετε;
    Αν το γνωρίζετε γιατί δεν το εφαρμόζετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.