«Στην επιστήμη της ιατρικής πρέπει να εξελίσσεσαι. Να διαβάζεις, να μαθαίνεις, να ακολουθείς την τεχνολογία. Αλλιώς δεν σέβεσαι τον ασθενή σου και δεν του προσφέρεις το 100% αυτού που ζητάει. Αυτό που προσπαθώ από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτή την επιστήμη, είναι να εξελίσσομαι. Να μελετώ νέες μεθόδους, να συμμετέχω σε συνέδρια, να ενημερώνομαι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Θέλω το κοινό της Πτολεμαΐδας και της Δυτικής Μακεδονίας να λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα», είναι τα πρώτα του λόγια όταν μας υποδέχεται στον ιδιαίτερο χώρο του ιατρείου του στο κέντρο της Πτολεμαΐδας.

Ο ίδιος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την νέα οπτική που έχει φέρει στον χώρο της δερματολογίας και της κοσμητικής ιατρικής στην πόλη, με τα επιτεύγματά του να φτάνουν φέτος μέχρι και την οθόνη της ΕΡΤ3, όπου μίλησε, ως καλεσμένος, για τη σεξουαλική υγεία της Δυτικής Μακεδονίας.

Το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος μαζί με την έμπειρη ομάδα του που διαρκώς αυξάνεται, συστήνουν στο κοινό ακόμα μία πρωτοποριακή μέθοδο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Την κρυολιπόλυση.

«Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος για την μείωση του τοπικού συσσωρευμένου λίπους, η οποία δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με 3 μόνο συνεδρίες. Συγκεκριμένα, η χρήση ελεγχόμενου ψύχους στοχεύει στη μείωση του υποδόριου λίπους από δύσκολα σημεία του σώματος, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και στη γυμναστική», αναφέρει και περιγράφει το πώς ακριβώς λειτουργεί η μέθοδος, καθώς και τα αποτελέσματά της.

«Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα λιποκύτταρα μας έχουν διαφορετική ευαισθησία σε σχέση με τα άλλα κύτταρα του σώματος μας όταν αυτά ψυχθούν με ελεγχόμενο τρόπο. Έτσι, ο αριθμός των λιποκυττάρων στην ψυχώμενη περιοχή μειώνεται χωρίς να υποστούν βλάβη οι γύρω ιστοί. Στη συνέχεια τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του μεταβολικού συστήματος του οργανισμού μας, με άμεσο αποτέλεσμα την μείωση των λιποαποθηκών από τα δύσκολα σημεία. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται προοδευτικά ορατά από τις πρώτες 20-30 ημέρες (μετά το τελικό αποτέλεσμα της κάθε συνεδρίας) έως μετά από 3 μήνες. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι με την πρώτη συνεδρία η μείωση του υποδόριου λίπους είναι 20% με μέγιστο το 40-50% μετά από τις 3 συνεδρίες», προσθέτει.

Υπάρχει, όμως, κάποιος κίνδυνος γύρω από τη θεραπεία; «Δεν υπάρχει κάποια επικινδυνότητα κατά τη χρήση της κρυολιπόλυσης. Στην αρχή της θεραπείας υπάρχει μια ήπια αίσθηση τραβήγματος του δέρματος αλλά σε 5 λεπτά ο ασθενής και μέχρι τη λήξη της συνεδρίας δεν καταλαβαίνει κάτι. Η θεραπεία είναι απλή και ανώδυνη», καταλήγει, στιγμές πριν η επόμενη συνεδρία ξεκινήσει.

Info: Το Ιατρείο του Γιώργου Καζαντζή βρίσκεται στην οδό Πόντου 18.

Η σελίδα του Ιατρείου στο Facebook: https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-556307441119435/?pnref=l