Ευχαριστήρια επιστολή του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης προς τους μαθητές του 2ου Λυκείου Κοζάνης για τη δωρεά 40 πικέ κουβερτών

23 Δεκεμβρίου 2016
14:22

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Κοζάνης “Μαμάτσειο” ευχαριστούν θερμά τους καθηγητές και κυρίως τους μαθητές του 2ου Λυκείου Κοζάνης για τη δωρεά σαράντα (40) πικέ κουβερτών για τις ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου.
Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι οι μικροί συμπολίτες μας, με την καθοδήγηση και τη σύμπραξη των παιδαγωγών τους στέκονται αλληλέγγυοι προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Ένα σχόλιο

  • Εμένα ως φορολογούμενο πολίτη, η πράξη των μαθητών με κάνει να νιώθω ντροπή, μαθητές από το υστέρημα τους να αγοράζουν υλικό για δημόσιες υπηρεσίες!!! την ώρα που βουλευτές και λοιποί παρατρεχάμενοι απολαμβάνουν τα πλούσια οφέλη της θέσης τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.