Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με τη λήξη του σχολικού έτους 2016-2017 και την υλοποίηση της Θεματικής Εβδομάδας, που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας στα Γυμνάσια της χώρας, συγχαίρει τους χορηγούς διατροφικών προϊόντων για την εθελοντική και ευγενική προσφορά τροφίμων στο μαθητικό πληθυσμό στα πλαίσια πραγματοποίησης βιωματικών εργαστηρίων στο θεματικό άξονα : «Διατροφή και ποιότητα ζωής» κατά τη διάρκεια της Θεματικής Εβδομάδας.

Συγκεκριμένα απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια στους:

  1. Deuxx ΚΚ. Κατερίνα Κορκά, 2. Γεωργάκα Σ. και ΣΙΑ, 3. Εκπαιδευτές (Διατροφολόγους, Μάγειρες) και καταρτιζόμενους του Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης (Τεχνικούς μαγειρικής τέχνης-Αρχιμάγειρες), και 4. Στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης, οι οποίοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα διατροφής, στην ανάδειξη σωστής επιλογής διατροφικών προϊόντων, που συμβάλλουν στην καλή υγεία και ποιότητα ζωής.

Τέτοιες πρωτοβουλίες, προάγουν τη σύνδεση του σύγχρονου σχολείου με την κοινωνία και βοηθούν τους μαθητές  μέσα από τη βιωματική γνώση να αποκτήσουν σωστή καταναλωτική συμπεριφορά και υγιεινό τρόπο ζωής.