Σύνδεσμος Φιλάθλων «Τα Λιοντάρια»: Το γήπεδο στο έλεος ; Πότε οι υπεύθυνοι επιτέλους θα αποφασίσουν τη συντήρηση του;

27 Ιουνίου 2017
09:58

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση – διαμαρτυρία από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του ΦΣ Κοζάνης  «Τα Λιοντάρια».

Το τριήμερο camp πέρασε αλλά είδαμε μετά λύπης μας  ακόμα και σήμερα (26/6 – φωτο) τα τέρματα να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.

Μας προκαλεί ανησυχία το γεγονός το ότι φτάσαμε στα τέλη Ιουνίου και δεν ξεκίνησε ακόμα η συντήρηση του ΔΑΚ.

Αλήθεια πότε θα το  αποφασίσουν οι υπεύθυνοι;

Όταν οι ομάδες θα αρχίσουν την προετοιμασία τους;

Είναι κρίμα να  αντιμετωπίζουν την ομάδα της Κοζάνης μ αυτό τον τρόπο λες και την  κάνουν χάρη που την αφήνουν  να πατάει το χόρτο.

 Να μην απορούμε λοιπόν που δεν έχει προκοπή το ποδόσφαιρο της πόλης.

 Μια από τις αιτίες είναι η απάθεια και η κακή αντιμετώπιση που έχουμε από τους δήθεν ποδοσφαιρόφιλους του οργανισμού

Κύριοι καλά τα cump και οι δημόσιες σχέσεις αλλά η Κοζάνη θέλει και το ποδοσφαιρικό της σπίτι.

Αν σας λέει κάτι αυτό.

ΥΓ 1 Υπάρχει απογευματινή βάρδια στο γήπεδο? Κι αν ναι γιατί αφήνουν να  πατάει ο καθένας που θα μπει ελεύθερα  στον αγωνιστικό χώρο και να ταλαιπωρείται  το χόρτο;

ΥΓ 2 κύριε Γιάννη Ιωαννίδη πρόεδρε του ΟΑΠΝ ,μάλλον κι εσείς δίνεται βάση μόνο ότι αφορά τον πολιτισμό και ρίχνεται σε δεύτερη μοίρα τον αθλητισμό και ιδίως το ποδόσφαιρο. Όπως εξάλλου έκανε και η προκάτοχος σας.

Περιμένουμε απαντήσεις σύντομα.

Σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης τα Λιοντάρια

Ο πρόεδρος

Κωνσταντίνος Κουτούλας

matiesstasport.blogspot.gr

3 σχόλια

  • πραγματικα εντυπωσιαστικα με την ανακοινωση του συνδεσμου φιλαθλων

    ….

    πραγματικα εντυπωσιαστικα απο την ανακοινωση του συνδεσμου φιλαθλων <> και αυτο γιατι τα τελευταια χρονια ειναι εντελωσ ανεπαρκησ και δεν ξερω κατα ποσον υφησταται αυτοσ ο συνδεσμοσ και το μονο που κανουν να βγαζουν καπου καπου καμια ανακονωση και να δημηουργου εντυπωσεισ κυροι αν πραγματικα αγαπατε την ομαδα να κατεβαινετε στο γηπεδο και να στηριζεται την ομαδα και ηθικα και οικονομικα γιατι στο γηπεδο εχουν μεινε 30 με 40 γραφικοι φιλαθλοι και για την κανταντια τησ ομαδασ ευθυνηεχουμε ολοι και τελοσ τετοιου ειδοσ ανακοινωσεισ να τησ βγαζει η διοικηση τησ ομαδασ η δουλει τον φιλαθλων ειναι να στηριζει την ομαδα ΜΕΣΑ ΕΞΩ για να παει επιτελουσ αυτη η ομαδα στην κατηγορια που την αρμοζει

    ,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.