Ανακοινώνεται ότι από τις 28 Ιουνίου 2017 ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ για το έτος 2017-2018. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspete.gr), όπου είναι αναρτημένη η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σε σχέση με το περιεχόμενο της πρόσκλησης και σε ότι αφορά στις ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων στο Παράρτημα που εδρεύει στην Κοζάνη, τα μαθήματα διεξάγονται από τις 16:00 έως τις 19:30.

Σας ενημερώνουμε ότι στην παρούσα φάση η Διεύθυνση και το διοικητικό προσωπικό του Παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ, στην Κοζάνη, δεν εμπλέκονται στη διαδικασία.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι το Παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη στεγάζεται στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης (Παντελή Χορν 2) και σας παρακαλούμε να μην απευθύνεστε στα τηλέφωνα του σχολείου αλλά σε αυτό του Παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ιορδανίδης Γεώργιος

Διευθυντής ΑΣΠΑΙΤΕ – Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας

Αναπληρωτής καθηγητής ΠΔΜ