Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας, το διάστημα 8-20 Ιουνίου (Φωτογραφίες)

27 Ιουνίου 2017
14:00
Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας το διάστημα 8-20 Ιουνίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , για τους Δημοτικούς Υπαλλήλους .

Η εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε εκτός ωραρίου εργασίας , ενώ τα τραύματα, οι αιμορραγίες ,οι δηλητηριάσεις, οι διάφορες κακώσεις του σκελετού, η ηλεκτροπληξία ,η στηθάγχη, το έμφραγμα , η απώλεια αισθήσεων , η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, η απινίδωση και άλλα θέματα , ήταν κάποια από τα βασικά σημεία των Σεμιναρίων , που παρακολούθησαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Εορδαίας .

Οι συμμετέχοντες στα Σεμινάρια ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαϊδας Ιωάννα Μοσχίδου-Ευαγγέλου για την πρωτοβουλία τους και ιδιαίτερα την εκπαιδεύτρια Αγνή Γρατσία για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία τους, προκειμένου να λάβουν το «Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών» τριετούς διάρκειας .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.