Eπιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστη στο kozan.gr: Απαράδεκτη η κατάσταση στο χώρο του κουλμβητηρίου – γυμναστηρίου του δήμου Εορδαίας, μετά την απόφαση για τη μεταφορά των εορταστικών εκδηλώσεων (Φωτογραφίες)

23 Δεκεμβρίου 2016
14:45

Ο χώρος του κολυμβητηρίου και του γυμναστηρίου εχει γίνει λούνα παρκ. Έχουν ανοίξει τρύπες στα πλακάκια, λάδια σε διάφορα σημεία. Φορτηγά μέσα στο καινούριο γήπεδο μπάσκετ. Ντροπή και Αίσχος.

Ένας απλός πολίτης

10 σχόλια

  • Τραβατε ρε απλοι πολιτες που ολα σας πειραζουν ηταν στο σχολειο σας πειραζε το διωξατε απο κει στο νεο χωρο στα γηπεδα σας πειραζει αντε ρε χριστουγεννιατικα για τιποτα δεν ειστε κλειστιτε σπιτια σας και παιξτε το ντεμεκ καλοι πολιτες και αφηστε τους θπολοιπουν να προσπαθησουν να χαρουν λιγο το γιορτινο κλιμα.

  • Όταν οι ίδιοι τοπικοί άρχοντες πάρκαραν μία μπουλντόζα μέσα στο μουσείο (δίπλα στα αρχαία των προγόνων μας, στα παλαιοντολογικά ευρήματα ελέφαντας, εργαλεία κυνηγών κτλ) δεν μας έκανε καμία εντύπωση. Τώρα οι ίδιοι καταστρέφουν έργα αθλητισμού που παραδόθηκαν μέσα στο 2016 και αθλούνται παιδιά και τα πληρώσαμε όλοι μας.Όλοι ανίκανοι και ατιμώρητοι.
    Υ.Γ Ας βγει τώρα το δελτίο παπαγαλισμού του δήμου να μας πει για το τι καλός είναι ο δήμος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

  • Πτολεμαιδα ωρα μηδεν..Ειμαστε οι μεγαλυτεροι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ σε ολη την Ελλαδα και ναι κυριοι ειμαστε Πτολεμαιδιωτες..Μας πειραζουν ολοι και ολα και γκρινιαζουμε με το παραμικρο..
    Τελικα ποιος φταιει? Ο Δημαρχος Εορδαιας? η εμεις οι ιδιοι οι πολιτες της Πτολεμαιδας?

    • Προπαγανδιστή. Η Πτολεμαΐδα υπήρχε πριν από τους σημερινούς αλλά και τους χθεσινούς πολιτικάντηδες στους οποίους φαντάζομαι ανήκεις και εσύ. Όταν υπάρχει τόση μα τόση προχειρότητα σε όλες τις ενέργειες του δήμου όλον τον χρόνο και ειδικά αυτήν την περίοδο, όταν υπάρχει τόση κακογουστιά και η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη, όχι μόνο γκρίνια δικαιολογείται αλλά και γαμοσταυρίδια για όλους αυτούς που έχουν καταντήσει την ζωή μας και την καθημερινότητά μας ΜΑΥΡΗ.
      Κατάλαβες γιατί εμείς δεν ήμαστε περαστικοί από αυτήν την πόλη για να τρώμε μόνο και να αρμέγουμε… Και μην διανοηθείς να κάνεις και εσύ το δελτίο τύπου του δημάρχου γιατί από ένα σημείο και μετά όλο αυτό είναι παρεξηγήσιμο μέχρι αηδίας.

  • Εκεί στεγάζετε και το ΕΚΑΒ πως θα έχει πρόσβαση; μετά θέλετε και άλλους εκαβιτες;βλέπω σε μεγάλη εκτίμηση τους έχετε; αλλα η δουλειά σας γινετε Δήμαρχε σας καλύπτει το ΕΚΑΒ Κοζάνης όλα καλά σαν δεν ντρέπεστε

  • Ελα άντε. Φτάνει το κράξιμο. Εδώ που φτάσαμε, δόξα τω θεω να λέμε. Ό, τι έγινε έγινε. Χριστούγεννα έρχονται. Ας πούμε και ένα μπράβο που η μεταφορά έγινε και τόσο αστραπιαία. Και νομίζω ότι το κλειστό γυμναστήριο είναι και πολύ βολικό για τις εκδηλώσεις, γιατί με αυτό το κρύο θα παγωναν και τα παιδιά που συμμετέχουν και οι θεατές. Νομίζω ότι κάθε εμπόδιο σε καλό τελικά.

    • τις ζημιές στον αύλιο χώρο του ΔΑΚ θα τις πληρώσεις εσύ large τύπε?
      Το συγκεκριμένο έργο παραδόθηκε πριν λίγους μήνες, στοίχισε πολλά χιλιάδες € για να αθλούνται τα παιδιά των Πτολεμαϊδιωτών. Κατάλαβες ή δεν σε αφορά το θέμα?

  • Τι δουλειά έχει το αμάξι μέσα στο γήπεδο μπάσκετ?
    Δηλαδή στο ταρτάν που τρέχουν έτσι κάνουν? Εκεί έχουν και μία πινακίδα να μην μπαίνουν ποδήλατα και κτλ. Και εδώ έβαλαν ολόκληρο φορτηγό!!!!!

    Να πάνε να στήσουν, να δουλέψουν κανένα πρόβλημα αλλά όχι να καταστρέφουν ξένη περιουσία.

    Η Πτολεμαΐδα είναι εργατούπουλη σε πλειοψηφία και δεν έχει αστούς που να νοιάζονται για την πόλη.

    Εύχομαι κάποτε να ξυπνήσουν!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.