Η ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ στα Γρεβενά – «Π.Ε. Γρεβενών: Οι εικόνες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο»

27 Ιουνίου 2017
15:54
Κανένα σχόλιο

Η ΕΡΤ Κοζάνης συνεχίζει της ειδικές εκπομπές από ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία  στον ρόλο της ως Δημόσιο Μέσο Ενημέρωσης, που οφείλει να ερευνά, να αποτυπώνει, να προβάλει αλλά και να προωθεί όλα τα ζητούμενα και τα προβλήματα της περιοχής.

Αυτή την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 η ΕΡΤ Κοζάνης θα εκπέμψει από τις 9 το πρωί έως στις 12 το μεσημέρι από την πόλη των Γρεβενών με θέμα: «Π.Ε. Γρεβενών: Οι εικόνες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο».

Η εκπομπή θα κάνει μια ιστορική αναδρομή των Γρεβενών και της Δεσκάτης, αλλά θα σας «μεταφέρει», μέσα από το οδοιπορικό της και στη σημερινή πραγματικότητα.

Άνθρωποι, που επιμένουν να μένουν ως «θεματοφύλακες» στα δεκάδες χωριά, αγρότες και επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται κυρίως στα δύο αστικά κέντρα Γρεβενών και Δεσκάτης, αλλά και αυτοδιοικητικοί, θα μιλήσουν όχι μόνο για τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και για τις προοπτικές του προικισμένου από τη φύση τόπου.

Η εκπομπή, που θα μεταδοθεί από το δημαρχείο Γρεβενών, θα ακουστεί από τις συχνότητες της ΕΡΤ Κοζάνης, 100,2 και 100,6 Mhz στα FM και από την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ert.gr/news/kozani

Τηλεφώνα επικοινωνίας: 24610 41211 και 24610 22918

E-mail: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.