Δήμος Κοζάνης: Σε λειτουργία οι χώροι Δημοτικών κτιρίων που διαθέτουν κλιματισμό, καθημερινά από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, τις ώρες 08.00 έως 20.00

28 Ιουνίου 2017
12:51

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες ότι από την Πέμπτη 29-06-2017 έως και την Κυριακή 02-07-2017 θα σημειωθούν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως κατά την διάρκεια της ημέρας( συνθήκες καύσωνα), οι οποίες είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών(ηλικιωμένους, παιδιά και ανθρώπους με χρόνια προβλήματα υγείας).

-Για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο, είναι απαραίτητο οι πολίτες να εφαρμόζουν τους βασικούς κανόνες, οι οποίοι ισχύουν στις περιπτώσεις αυτές, αποφεύγοντας  την έκθεσή τους στο εξωτερικό περιβάλλον, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, καταναλώνοντας πολλά υγρά και να βρίσκονται σε δροσερούς κλειστούς ή ανοικτούς χώρους καθώς και σε χώρους που διαθέτουν κλιματισμό.

Για τους πολίτες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, ο Δήμος Κοζάνης θα θέσει σε λειτουργία τους χώρους Δημοτικών κτιρίων που διαθέτουν κλιματισμό, καθημερινά από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, τις ώρες 08.00 έως 20.00, για την φιλοξενία τους σε αυτούς, ως εξής:

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: αίθουσα  1ου ΚΑΠΗ (οδός Γρανικού)

                                                  αίθουσα   2ου ΚΑΠΗ (οδός Σμύρνης)

                                                   αίθουσα   3ου ΚΑΠΗ(περιοχή Αγίου Αθανασίου)

                                                  αίθουσα ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ(ώρες 08.00 έως 15.00)

ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ  οι πολίτες θα φιλοξενηθούν στα δημοτικά κτίρια που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους με μέριμνα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.