kozan.gr: Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης: Βραβεύτηκαν οι μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Λευκοπηγής για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους (Bίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιουνίου 2017
21:05
Κανένα σχόλιο

Για τη σημαντικότατη διάκρισή τους στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Λευκοπηγής το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης κατά τη διάρκεια της σχετικής συνεδρίασης του Σώματος.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα το Γυμνάσιο Λευκοπηγής παρέλαβε το βραβείο σε ειδική τελετή στο Ίδρυμα «Μ. Κακογιάννης» στην Αθήνα σε ένα διαγωνισμό όπου συναγωνίστηκαν πάνω  από 300 σχολεία της Ελλάδας, Κύπρου και ομογένειας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου Ιωάννα Φέσσου εξέφρασε από πλευράς της τα θερμά της συγχαρητήρια στα παιδιά κι όπως είπε μάλιστα δεν είναι από τις πρώτες φορές που μαθητές της Λευκοπηγής διακρίνονται σε διαγωνισμούς. Τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν έως ότου φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα και το βραβείο εξέφρασαν οι μαθητές του Σχολείου, που με τη σειρά τους στάθηκαν στην ιδιαίτερη χαρά τους για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αλλά και την κατάκτηση του βραβείου.

Θέμα της ταινίας η ανισότητα, η φτώχεια, ο πλούτος, η… κοινωνική κατακραυγή κ.ά. «ηχηρά» ζητήματα της κοινωνίας, που δυστυχώς βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν ανά δεκαετίες και ίσως αντί να εξαλείφονται ισχυροποιούνται.

Tίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr


 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.