Εντός των επόμενων δύο μηνών θα δημοπρατηθεί η ανάπλαση της περιοχής του Κουρί Κοζάνης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο kozan.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιάννης Γρηγοριάδης. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να δώσει την απάντησή του στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του kozan.gr για το έντονο πρόβλημα της βλάστησης σε πολλά σημεία περίξ του Ο.Σ.Ε. αλλά και στα Δ.Δ.

«Το ζήτημα του Κουρί έχει προχωρήσει πάρα πολύ, έχει περάσει από το Δασαρχείο, έχει εγκριθεί στην ουσία και αναμένουμε να φτάσει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, που σημαίνει ότι σε 2 περίπου μήνες θα είναι έτοιμο για δημοπράτηση. Σε 12 μήνες από το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα είναι έτοιμη και η κατασκευή του αν δεν υπάρξουν ενστάσεις», η ευχάριστη είδηση από πλευράς Αντιδημάρχου.

Στο θέμα της… τροπικής όπως χαρακτηρίζεται από δεκάδες Κοζανίτες βλάστησης σε περιοχές της πόλης και δη στις αποκεντρωμένες περιοχές της, ο κ. Γρηγοριάδης έδωσε την απάντησή του:

«Είχαμε ένα πρόβλημα με τον διαγωνισμό για την Δημοτική Ενότητα Κοζάνης έχει προχωρήσει νομίζω από εβδομάδα ο εργολάβος θα μπει σε διαδικασία κοπής όμως όλες αυτές τις μέρες τα συνεργεία του Δήμου παρεμβαίνουν στην πόλη όπου τα σημεία με προβλήματα είναι πολλά».

Ο ίδιος μίλησε μάλιστα για τον καθαρισμό των Τοπικών Διαμερισμάτων και όχι μόνο.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr