Στην υπό εξέλιξη πυρκαγιά στην κορυφή “Γομάρα” Σαμαρίνας βρέθηκε ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης

30 Ιουνίου 2017
23:36

Στην υπό εξέλιξη πυρκαγιά στην κορυφή “Γομάρα” Σαμαρίνας όπου επιχειρούν πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής υπό τον συνεχή συντονισμό του Διοικητή Π.Υ. Γρεβενών Γιάννη Ζαψαλή, βρέθηκε απογευματινές ώρες της 30-6-2017 ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ζήση Κιάκα και τον πρόεδρο της ΔΕΚΕΓ Γιάννη Μίχο.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε και επί τόπου για την εξέλιξη της επιχείρησης πυρόσβεσης αλλά και για τυχόν επιπλέον ανάγκες που απαιτούνται στο έργο των πυροσβεστών πέραν της διάθεσης χωματουργικού μηχανήματος και διοικητικής μέριμνας που ήδη παρασχέθηκαν από τον Δήμο Γρεβενών μετά από αίτημα της Πολιτικής Προστασίας.

 

 

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.