Σε μια ανάρτηση, που θα συζητηθεί, προχώρησε μέσω facebook, η πρώην Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Φανή Φτάκα, με αφορμή την πρόσφατη εξαιρετική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης. Διαβάστε τι έγραψε παρακάτω:

«Μια ακόμα δημιουργική χρονιά του Δημοτικού Ωδείου έφθασε στο τέλος της με τον πιο όμορφο τρόπο: με μια εξαιρετική συναυλία στον υπέροχο κήπο του Δρίζειου νεοκλασικού μεγάρου, που δρόσισε πραγματικά μέσα στον καλοκαιρινό καύσωνα όσους παραβρέθηκαν. 

Μια χρονιά με κοντά 100 συναυλίες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, με φεστιβάλ σαν το Arpege και πρωτοποριακά μουσικά αφιερώματα στην όπερα και στην jazz σαν το Operatic 2, με 5 σημαντικούς κύκλους σεμιναρίων, με παρουσίαση γνωστών μουσικών, με συμμετοχές και συνεργασίες και με άλλα Ωδεία από Κοζάνη, Γιάννενα και Λάρισα, με 2 πρωτιές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μουσικής, με μεγάλες επιτυχίες σε πτυχία και διπλώματα οργάνων (σαξόφωνο, βιολί), και αρμονίας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη μεγάλη μουσική πανδαισία που προσφέρατε αφιλοκερδώς στην πόλη μας επί ένα ολόκληρο χρόνο ! Και παρά το σημαντικότατο αυτό έργο, κάποιοι κύκλοι το κρατούν έξω από τα φετινά Λασσάνεια και το Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής ! Παραμένει άξιον απορίας ποιος δημοτικός φορέας θα μπορούσε να οργανώσει το τελευταίο καλύτερα από το ίδιο το ΔΩΚ;»