Το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Κοζάνης μετά τη Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα και τη συνεργασία που Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και Κλινικών του νοσοκομείο Κοζάνης, προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο καθηγητής της παθολογίας και διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Απόστολος Χατζητόλιος μίλησε στην κάμερα του Kozan.gr για την εκδήλωση.

Σήμερα το απόγευμα Σάββατο 1 Ιουλίου και ώρα 18:00 – 20:00 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο του Δήμου Κοζάνης, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες για την «Καρδιαγγειακή Πρόληψη», όπου θα συμμετέχει η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης. Ο Επιμελητής Β΄ κύριος Στάθης Κουλούρης, θα μιλήσει και για τον «Συνολικό Καρδιαγγειακό Κίνδυνο – Η σημασία του προσδιορισμού του στην Πρόληψη».

H Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης θα εκπροσωπηθεί από τον Καθηγητή κύριο Χατζητόλιο και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κύριο Σαββόπουλο.

Θανάσης Τέγος