Συνεχίζοντας ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα» τις εκδηλώσεις του προς τιμή της Πολιούχου των Σερβίων Αγίας Κυριακής διοργανώνει αύριο Δευτέρα, 3 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο του Βυζαντινού Λόφου Σερβίων Συναυλία με έντεχνη και λαϊκή ελληνική μουσική. Η είσοδος ελεύθερη. Δημοσιεύουμε δελτίο τύπου της μουσικής ομάδος από τον Βαγγέλη Μαραμή.

«Με μια αγκαλιά τραγούδια παλιά και νέα, με ένα μπουζούκι, ένα ακορντεόν, μια κιθάρα και τις φωνές μας σας καλωσορίζουμε σ’ ένα μουσικό βραδινό ταξίδι!
Μια παρέα ανθρώπων, με μεγάλη πορεία στην ελληνική μουσική. Η Μαρία Παπανικολάου, με σπουδές στην κλασσική κιθάρα και το κλασσικό τραγούδι. Με ενεργή δράση στη δισκογραφία. Καθώς και με μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίπλα σε αναγνωρισμένους συνθέτες και τραγουδιστές όπως Μανώλη Ρασούλη, Σωκράτη Μάλαμα, Κώστα Καλδαρα, ΕλένηΤσαλιγοπούλου κ.α.
Ο Δάμων Ρουτσάκος, τραγουδιστής αυθεντικός, λαϊκός κιθαρίστας αλλά και λαουτίστας. Συνεχιστής με γνώση, σεβασμό και αγάπη στη λαϊκή και ρεμπέτική μας μουσική.
Ο Παναγιώτης Σιόγκας, διακεκριμένος επιστήμονας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και μουσικός. Με διάχυτη μουσικότητα, γνώση και σεβασμό στο μπουζούκι. Διατηρώντας το όμορφο χρώμα αυτού του παραδοσιακού μας οργάνου, θα μας ταξιδέψει με την πένα του και το ταξίμι του, στα μουσικά έντεχνα και λαϊκά μονοπάτια.
Και φυσικά, ο Βαγγέλης Μαραμής, παιδί εδώ του τόπου σας, αγαπημένος μας συνεργάτης και διαλεχτός ακορντεονίστας. Με σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδουστη μουσικολογία. Πιανίστας αλλά και ακορντεονίστας, μεχρώμα λαϊκό η παραδοσιακό, ανάλογο των περιστάσεων.Από τα νεαρά του χρόνια, παίζοντας στην Μουσική μπάντα των Σερβίων. Με το σεβασμό και τη γνώση του στην παραδοσιακή μουσική του τόπου μας. Έχει διαπρέψει δίπλα σε μουσικούς και συνθέτες όπως οι ΔημήτρηςΖερβουδάκης, Λιζέτα Καλημέρη κ.α.
Με την αγάπη μας και τη μουσική μας, θα σας σεργιανίσουμε σε τραγούδια του χθες και του σήμερα των Μ. Χατζιδάκη, Μ. Ρασούλη, Σ. Μάλαμα, Α. Καλδάρα, Α.Πάνου, Β. Τσιτσάνη, Μ. Βαμβακάρη κ.α.
Όμορφες μελωδίες και στίχους που μας μεγάλωσαν, μας συντροφεύσαν και ζέσταναν τις καρδιές μας.
Σκοπός μας είναι να σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί.Να μοιραστούμε τη χαρά ,τη λύπη, τα όμορφα αλλά και τα δύσκολα. Και να δώσουμε σημείο συνάντησης του χρόνου πάλι εδώ να ανταμώσουμε, να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε!
Ευχαριστούμε το σύλλογο…… και την Κα Χρυσάνθη για το κάλεσμα τους!
Με εκτίμηση

Maramis Evangelos»