Δεύτερη θέση πανελλήνιας διοργάνωσης, σε δύο κατηγορίες, για τα κορίτσια του Εθνικού Κοζάνης

2 Ιουλίου 2017
17:59
Κανένα σχόλιο

Υπάρχουν λέξεις, που μπορούν εύκολα να περιγράψουν μία κατάσταση.    Η λέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε πολλές περιπτώσεις είναι αρκετή. Όχι όμως για το φετινό κατόρθωμα των κοριτσιών του Εθνικού!  Δεύτερη θέση πανελλήνιας διοργάνωσης σε δύο κατηγορίες! Και δεν τελειώσαμε ακόμη!
Οφείλουμε να τα δώσουμε πάντως, κατ’ αρχήν στα κορίτσια που συμμετείχαν στην αποστολή και μετά σε όλα τα υπόλοιπα που δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος, γιατί όλα μαζί αποτελούν αυτόν τον πολυνίκη σύλλογο!
Επίσης συγχαρητήρια στην προπονήτρια Σούλιου Ζωή. Στην συνοδό των παιδιών κα. Στάμου Γιούλα, στην Διοίκηση του συλλόγου, στους γονείς όλων των παιδιών που στηρίζουν τη λειτουργία του συλλόγου, ιδιαιτέρως στους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και συμπαραστάθηκαν από κοντά στην προσπάθεια των παιδιών.
Επίσης συγχαρητήρια στις ομάδες που κέρδισαν μετάλλιο, αλλά και σε όλα τα παιδιά, όλων των ομάδων που πήραν μέρος στο τουρνουά, που έδειξαν ήθος, αθλητικό πνεύμα και αγωνιστική διάθεση, παρουσιάζοντας ένα αξιέπαινο θέαμα, ανεξαρτήτως κατάταξης.
Συγχαίρουμε ακόμα και ευχαριστούμε, τη διοργανώτρια Προσοτσάνη, για τη φιλοξενία.
Η τελική κατάταξη και δεύτερη θέση για τον Εθνικό ήρθε μετά από μια σχετικά εύκολη επικράτηση των Παγκορασίδων Β’ επί της πολύ καλής ομάδας των Βριλησσίων. Τα μίνι, ηττήθηκαν, παρά τη φοβερή παρουσία τους, από τους Ακρίτες Νευροκοπίου και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.
Και επειδή σε κάθε λόγο, υπάρχει και αντίλογος, αναφέρουμε μόνο λίγες σκέψεις, που δεν είναι δικαιολογίες, αλλά απλά γεγονότα.
Το πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία των παιδιών, φαίνεται από τα εξής:
Το πρόγραμμα των προπονήσεων δεν επέτρεπε σε πολλά παιδιά να παίρνουν μέρος τακτικά σε προπονήσεις. Όλη η ομάδα των Παγκορασίδων Β’ έκανε προπονήσεις μαζί, λιγότερες από 10 φορές όλη τη χρονιά.
Ήταν η πρώτη αποστολή για όλα τα παιδιά μακριά από το την πόλη και το σπίτι τους.
Αρκετά παιδιά μπήκαν στην  ομάδα πρόσφατα, ακόμη και τον τελευταίο μήνα!
Ήταν η πρώτη αποστολή ως πρώτη προπονητής και για την προπονήτρια των κοριτσιών.
Και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται να αναφερθούν.
Το ασημένιο λοιπόν μετάλλιο σε δύο κατηγορίες, σε μία αποστολή, είναι μάλλον βαρύτιμο. Σαφώς υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όλοι μαζί σαν σύλλογος, θα συνεχίσουμε κάνουμε το καλύτερο, γι’ αυτά τα παιδιά. Πρώτα για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, μετά για να γίνουν καλύτεροι αθλητές και μετά για να κερδίσουν τρόπαια και διακρίσεις.

Είναι επίσης χαρά και τιμή για το σύλλογο μας, που για άλλη μια χρονιά και χωρίς να έχουμε τελειώσει ακόμη τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, φέραμε στην πόλη της Κοζάνης δύο ακόμα κύπελλα. Προσπαθήσαμε και πετύχαμε,  να σηκώσουμε το όνομα της πόλης μας ψηλά. Μας άκουσαν και μας χειροκρότησαν σε όλη την Ελλάδα.

Άλλη μια φορά λοιπόν συγχαρητήρια σε όλους, καλό καλοκαίρι σε όσους τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους και καλή επιτυχία στην τελευταία αποστολή της χρονιάς, τις Παγκορασίδες Α’, που αναχωρούν τη Δευτέρα για τη δική τους τελική φάση.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.