kozan.gr: Aυτή είναι η σημερινή κατάσταση στην περιοχή Μπιτζινίσιος και στο έργο αποκατάστασης της σύνδεσης Βελβεντού-Καταφύγι – Μέχρι τέλος Ιουλίου αναμένεται η ολοκλήρωσή του (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Ιουλίου 2017
14:45

Επίσκεψη στο έργο που εκτελείται στην περιοχή Μπιτζινίσιος κι αφορά στην αποκατάσταση της σύνδεσης Βελβεντού-Καταφύγι, μετά την κατολίσθηση που συνέβη στο σημείο εκείνο, πραγματοποίησε σήμερα  Δευτέρα 3 Ιουλίου, μαζί με δημοσιογράφους, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης κ. Π. Πλακεντάς και ο διευθυντής των Tεχνικών έργων της Π.Ε Κοζάνης κ. Κώστας Γρίβας. Το έργο, σύμφωνα με τον κ. Πλακεντά, είναι ολοκληρωμένο στο 95%  και μέχρι τέλος του μήνα θα παραδοθεί. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να παραδοθεί μέσα στον Ιούνιο, ωστόσο οι συνεχείς βροχοπτώσεις εμπόδισαν κάτι τέτοιο.

 

Ένα σχόλιο

  • ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.