Λιβαδερό: 3ο  Φεστιβάλ Αρχαίου και Παραδοσιακού Παιχνιδιού, το Σάββατο 15 Ιουλίου

3 Ιουλίου 2017
13:11
Κανένα σχόλιο

Σας προσκαλούμε στο  3ο  Φεστιβάλ Αρχαίου και Παραδοσιακού Παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Λιβαδερό(Πολιτιστικό Κέντρο-Πλατεία 6μ.μ.) και διοργανώνεται με τη συνεργασία του Μουσείου Παιχνιδιού Γεώργιου Τσιώνα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδερού ΄΄Η Νέα Γενιά΄΄ και είναι υπό την αιγίδα των απανταχού Συλλόγων Λιβαδεριωτών,  της Τ.Κ. Λιβαδερού και του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο μουσείο που διαθέτει μία μεγάλη συλλογή με παιχνίδια από το 2000π.Χ. έως το 1980 ενώ τα παιδιά θα μπορούν να πάρουν μέρος σε εργαστήρια κατασκευής παιχνιδιών. Μικροί και μεγάλοι, στο χώρο του Φεστιβάλ θα συμμετέχουν στην αναβίωση αρχαίων και παραδοσιακών παιχνιδιών.

Για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι.

 

                                             Η Συντονιστική Επιτροπή του Φεστιβάλ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.