Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ παρουσιάζει: Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης

3 Ιουλίου 2017
18:26
Κανένα σχόλιο
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ, παρουσιάζει τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, σε μια κορυφαία μουσική σύμπραξη, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, στις 9.30 μ.μ.!
Με διαρκή ανοδική πορεία και πολλές εκπλήξεις με Μουσικές του κόσμου,  οι Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης παίζουν και τραγουδούν με δοξάρι και φωνή μια αγκαλιά τραγούδια από το νέο CD του Κωνσταντίνου «Τσικάρι μ΄» (ΜΙΝΟΣ – ΕΜΙ UNIVERSAL) και σπουδαίων συνθετών από τη Δύση έως την Ανατολή.
Με μια μοναδική ροή πλήρως ανανεωμένου ρεπερτορίου, παραδοσιακού αλλά και σύγχρονου και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, που τους πλαισιώνει, συνθέτουν μια από τις πιο δεμένες μουσικές ομάδες της χώρας μας ικανή να μας εκπλήξει και να ξεσηκώσει τις ψυχές μας σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, που δε θα  αφήσει κανέναν ήσυχο στις κερκίδες.
Γενική είσοδος :  10 ευρώ
Προπώληση: 8 ευρώ
Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.