Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων του Α.Σ. ΕΛΠΙΔΑ Περδίκκα, σε συνεργασία με το Ε.ΣΥ.Ν. Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)

4 Ιουλίου 2017
11:50
Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων του σωματείου μας σε συνεργασία με το Ε.ΣΥ.Ν. Πτολεμαΐδας.

Την πρώτη μέρα ,26 Δευτέρα Ιουνίου, οι μαθητές της Πτολεμαΐδας έπαιξαν μπάσκετ 3με3 χωρισμένοι σε ηλικιακές κατηγορίες  και έδειξαν να διασκεδάζουν το παιχνίδι, λέγοντας ναι στον  αθλητισμό και όχι στις εξαρτήσεις.

 Νικήτριές ομάδες αναδειχτήκαν οι Lakers(03-04), Triple Beast(01-02) και οι Χαβαλένθια (99-00). Σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν δόθηκαν δώρα από τα Battlenet Display του Κ Ταζίδη Δημήτρη και  το AceriboGamingSpot του κ. Βυθούλκα Θοδωρή.

Τα Σάββατο 1 Ιουλίου  ξεκίνησε το τουρνουά ενηλίκων με συμμετοχή 17 ομάδων, οι ομάδες αψηφώντας τον καύσωνα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες και ανταγωνισμούς.

Το πρόγραμμα έκλεισε την Κυριακή με 13 παιχνίδια, στον 1ο ημιτελικό οι Felecians επικράτησαν των Λεπρών Τζέιμς με 16-10 ενώ οι 3Μ έκαμψαν την αντίσταση των noname με 16-14, στον τελικό με τα πολλά φάουλ εκατέρωθεν, οι 3Μ πήραν την 1η θέση επικρατώντας των Felecians με 16-14.

Η μέρα έκλεισε με την παρουσία περισσότερων των 300 μαθητών και όχι μόνο, που συμμετείχαν, ή παρακολουθήσαν επίδειξη bmx και  skate, ενώ παράλληλα μουσική και  graffiti ζωντάνεψαν το  ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.Το κομμάτι της εκδήλωσης επιμελήθηκαν με επιτυχία οι μαθητές Αδαμίδης Παναγιώτης και Βύρλιος Νίκος, ενώ δώρα προσέφερε το κατάστημα Original–x  και οι υπόλοιποι χορηγοί της εκδήλωσης

Εκτός του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη τους εθελοντές μας, την Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας, την  Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και την Κ.Ε.Δ. Εορδαίας και ιδιαιτέρα την κυρία Μυλωνά Χριστίνα.

Ευελπιστούμε και σε οικονομική στήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  σε μελοντικές μας δράσεις. Αν και το σωματείο μας είναι ενάντια στην διάθεση κονδυλίων από το κεντρικό κράτος (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) σε σωματεία ή συλλόγους, στο πλαίσιο της ισονομίας και της ισότητας και από την στιγμή που διατίθενται κονδύλια σε συλλόγους θα περιμέναμε τουλάχιστον μία απάντηση στο αίτημα μας για οικονομική ενίσχυση των εκδηλώσεων μας. Η στάση αυτή της Περιφέρειας έρχεται σε αντίθεση με τις πάγιες θέσεις της https://www.youtube.com/watch?v=NL3-RSev_7A 02:53-3:16.

Τέλος, για τυχόν λάθη ή παραλήψεις, ζητάμε συγνώμη από όσους πιστεύουν ότι αδικήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο και υποσχόμαστε μία πιο  άρτια διοργάνωση μελλοντικά.

Περισσότερες φωτογραφίες στο https://photos.google.com/share/AF1QipNJY7T-Aq1hn6wHr09awA7OYSiGEoURgWg3–bG6dMCV6C8jvJ7JeMdLSqVO_4i1g?key=MFlzdDEzeE93RHNUWHY0NXJfalpHcG1xMi1TRk5R

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

 

 

Ταργοντσίδης Ανδρόνικος

 

 

 

Καλομενίδης Ζαφειρής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.