kozan.gr: “Kαρφί” Σαββόπουλου για Δασκαλόπουλο στην Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας: “Ζητάει την “έγκριση” για τρεις διανυκτερεύσεις, για μια ημερίδα που ολοκληρώθηκε μέσα σε κάποιες ώρες” (Βίντεο)

4 Ιουλίου 2017
15:02

Στο αίτημα της έγκρισης της εκτός έδρας μετακίνησης του Περιφερειακού Συμβούλου Δασκαλόπουλου Αντώνιου, για να παραστεί σε μια ημερίδα – συνέδριο, αναφέρθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, το μέλος της Ο.Ε. Δημήτρης Σαββόπουλος, θέτοντας αιχμηρά το ερώτημα, γιατί υπάρχει αίτηση από τον εν λόγω περιφερειακό σύμβουλο για την “κάλυψη” τριών διανυκτερεύσεων, ενώ η το συνέδριο – ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε, διήρκησε κάποιες ώρες; Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα, αλλά και την απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Μαρία Καρυπίδου, η οποία και εκείνη συμφώνησε με τον κ. Σαββόπουλο, πρότεινε την κάλυψη μόνο μιας μέρας, “αδειάζοντας” τον κ. Δασκαλόπουλο.

kozan,gr

3 σχόλια

  • Καλά είναι που μας ανακοινώνονται τέτοιου είδους συμπεριφορές και τρόποι λειτουργίας εκλεγέντων, για να μπορούμε και μεις στην χώρα μας να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μας γίνει μάθημα και θα μάθουμε επιτέλους να ψηφίζουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.