kozan.gr: Δεν θα παραστεί, όπως όλα δείχνουν, στην τελετή εγκαινίων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Θοδωρής Καρυπίδης

4 Ιουλίου 2017
21:20

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα παραστεί στην αυριανή τελετή εγκαινίων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΣΔΙΤ ΔΙΑΔΥΜΑ), ο Περιφερειάρχης Θοδωρής Καρυπίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, την πρόθεσή του αυτή,  φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στους στενούς του συνεργάτες, προφανώς, για να αποφύγει διάφορα επικριτικά σχόλια πολιτικών του αντιπάλων, που τον περιμένουν στην ¨γωνία”, για να του προσάψουν διάφορα, αναφορικά με την, αρχικά, αρνητική στάση του, στη συγκεκριμένη επένδυση. Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως ο Περιφερειάρχης, αρχικά, είχε αρνηθεί την υπογραφή της  χορήγηση άδειας εγκατάστασης, για την εγκατάσταση της ΜΟΝΑ∆ΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ της ∆Ι.Α.∆Υ.ΜΑ. Α.Ε., στην ΕΠΑΔΥΜ ΑΕ (της οποίας, εταιρείες, συμμετέχουσες στο μετοχικό της κεφάλαιο, είναι οι ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΕ και ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ). Εν τέλει, o ίδιος υπέγραψε τόσο την προαναφερόμενη άδεια (εγκατάστασης) όσο και την αντίστοιχη άδεια λειτουργίας.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Μα και ο Ιωαννίδης εναντιον ηταν και προεκλογικά και μετεκλογικά! Αλλωστε είχε βγάλει ανακοίνωση ενάντια στην ΣΔΙΤ σαν δημαρχος;! Μετα άλαξε στάση επικαλούμενος το “προχωρημένο” του έργου και την ελλειψη χρονου για εναλλακτική λυση

    • Ακριβως . Ο μεγαλυτερος πολεμιος (κ απο τον Καρυπιδη) του εργου με επισημες ανακοινωσεις προεκλογικα κ μετεκλογικα ηταν ο Ιωαννιδης. Τωρα κωλοτουμπα την ουρα στα σκελια κ στηριζω το εργο. Ευτυχως τα γραπτα μενουν για να θυμαται ο κοσμος. Το ιδιο αρνητικος βεβαια ηταν κ με την νεα βιβλιοθηκη κοζανης (φαραωνικο κ αχρειαστο σε λεγε κ εγραφε) κ με την πτολεμαιδα 5. Παλι ομως κωλοτουμπα κ γαργαρα.

  • ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ-ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ-ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    • Ελάχιστε, πότε επιτέλους θα εναρμονιστούν τα γράμματά σου με το ψευδώνυμό σου, για να γίνουν και αυτά ελάχιστα και όχι μεγάλα;;;; Ανορθόγραφος και γράμματα καμαρωτά δεν πάνε μαζί.

  • Δεν υπάρχει λόγος να μην παραστεί άλλη μια κωλοτούμπα έκανε. Τα βρήκε με δυο μεγάλες εταιρίες που κάνουν αυτή την επένδυση , πιστεύω ότι σκέφτηκε καθαρά και μόνο το κέρδος της περιοχής .Δεν ήθελε να στερήσει από εμάς και τα παιδιά μας τα σκουπίδια και τα απόβλητα .Θεόδωρε σε ευχαριστούμε που θα μας κάνεις χωματερή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.