ΕΠ.ΟΠ Λοχίας, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα (Περδίκκα Εορδαίας), βρήκε και παρέδωσε 2000 ευρώ

4 Ιουλίου 2017
22:49
Μάθημα ήθους από ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πυροβολικού στην περιοχή Αφάντου της  Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο νεαρός Επαγγελματίας  Οπλίτης (ΠΒ) Πασχαλίδης Συμεών (με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα – Περδίκκα Εορδαίας), που υπηρετεί στο 153 ΤΕ, βρήκε σε φούρνο της περιοχής πορτοφόλι με 2000 ευρώ το οποίο ανήκε σε κάτοικο της Αφάντου (Ν.Χ).

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο νεαρός Λοχίας, ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, παρέδωσε το πορτοφόλι στην ιδιοκτήτρια του φούρνου, η οποία με τη σειρά της έδωσε τα χρήματα στον δικαιούχο. Το θέμα όμως δεν έκλεισε εκεί. Εκτιμώντας το ήθος και την εντιμότητα αλλά κυρίως την ταπεινότητα του Λοχία Πασχαλίδη, η ιδιοκτήτρια του φούρνου επικοινώνησε η ίδια με την 95 ΑΔΤΕ όπου και ανέφερε το συμβάν στη Διοίκηση.

Σήμερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kranosgr, 20 ημέρες περίπου μετά το περιστατικό, ο Δκτης της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής, απέστειλε συγχαρητήρια στον ΕΠ.ΟΠ Λοχία Πασχαλίδη Συμεών για την έντιμη στάση του. Μια στάση που αποδεικνύει αυτό που καθημερινά τονίζει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ότι ο Στρατός μας δε βρίσκεται σε κρίση, το ηθικό του είναι υψηλό κάτι που αποδεικνύουν τα στελέχη καθημερινά με τη στάση τους ακόμη και στην προσωπική τους ζωή.
http://kranosgr.blogspot.gr

16 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.