Πανευρωπαϊκή διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό Σαμαρίνα

5 Ιουλίου 2017
13:12

Το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το 2017 έλαβε το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ από τον Διεθνή Οργανισμό “iTQi” (International Taste & Quality Institute) στις Βρυξέλλες. Την κορυφαία διάκριση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο έλαβε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ όπου βραβεύθηκε με το Ανώτερο Βραβείο Γεύσης και 3 χρυσά αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi), σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή Γκούρα στις πλαγιές του Σμόλικα σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, το υψηλότερο σημείο στην Ευρώπη, που το καθιστά αγνότερο και καθαρότερο από κάθε άλλο.

Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία για κάθε οργανισμό και ιδιαίτερα σε ειδικές ομάδες ανθρώπων όπως παιδιά, αθλητές, άτομα με προβλήματα υγείας, ηλικιωμένους αλλά και κάθε άνθρωπο που θέλει στην καθημερινή διατροφή του καθαρό, αγνό και γευστικό νερό.

Το iTQi είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από Αρχιμάγειρες και Γευσιγνώστες, αφιερωμένος στη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Οι ειδικοί επαγγελματίες-κριτές επιλέγονται ανάμεσα από τις 16 πιο αναγνωρισμένες ενώσεις αρχιμαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Το νερό ΣΑΜΑΡΙΝΑ ανήκει στην CPI ΕΠΕ στην οποία έχει επενδύσει το APHEA Fund. Το επενδυτικό κεφάλαιο APHEA, δραστηριοποιείται δυναμικά σε επενδύσεις στους κλάδους των Ακινήτων, των Τροφίμων & Ποτών καθώς και στους Τραπεζικό και Ασφαλιστικό τομείς.

Ο επικεφαλής του Aphea AIF, κος Ανδρέας Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της βράβευσης δήλωσε: «Αποστολή μας είναι να επενδύουμε σε κλάδους και επιχειρήσεις με υψηλές προοπτικές που διαχειρίζονται προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την αποστολή μας και δικαιώνει απόλυτα την επιλογή μας να επενδύσουμε σε υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις με σημαντικές προοπτικές εξωστρέφειας», ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι: «Αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και ανήκει σε όλους και ξεχωριστά σε κάθε έναν εργαζόμενο της επιχείρησης».

Ένα σχόλιο

  • νερο το οποιο δεν εχουμε δει σε κανενα ραφι στη δυτικη μακεδονια,κατι που αποτελει αποτυχια για το τμημα μαρκετινγκ της εταιρειας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.