Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: “Πολιτισμός είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπό μας”

6 Ιουλίου 2017
09:10
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, εν όψει των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας, θα ήθελε να σας επιστήσει τη προσοχή σε θέματα προσβασιμότητας (Νόμος 4074/2012 άρθρο 09). Πιο συγκεκριμένα, οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να προνοήσουν ώστε να διασφαλιστούν καταρχάς επαρκείς χώροι στάθμευσης για αυτοκίνητα Ατόμων με Αναπηρία και απαραίτητοι διάδρομοι και ράμπες, ώστε να κινούνται αυτόνομα και με ασφάλεια οι πολίτες με αναπηρία, καθώς και εύκολα προσπελάσιμα καθίσματα. Επειδή ο Σύλλογός μας γίνεται αποδέκτης πολλών παραπόνων, όχι μόνο από τα μέλη του αλλά και από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, θα θέλαμε να μεριμνήσετε ώστε να μην αποκλειστούν και φέτος οι συνάνθρωποι μας με αναπηρία από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Πολιτισμός είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπό μας…!!!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Συμεωνίδης Μάριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.