H ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: “Επιστρέφουμε- Αλλάζουμε τα δεδομένα!”

6 Ιουλίου 2017
10:57

                              Ήταν όλοι τους ΕΚΕΙ!!!

  • ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!
  • ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τα δεδομένα!!!
  • ΜΠΡΟΣΤΑ οι νέες και οι νέοι με «σχέδιο για την ΕΛΛΑΔΑ»!!!

Με την παρουσία περισσότερων από 2500 χιλιάδες ΣΥΝΕΔΡΩΝ που εκπροσώπησαν την Ελληνική κοινωνία μέσα από τους ρόλους που κατέχουν, εφοδιασμένοι με γνώση από τον ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ διάλογο που πραγματοποιήθηκε απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της ΔΗΣΥΜ στην Αθήνα.

Πρόκειται για ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑΘΜΟ για την ΑΝΑΓΚΗ συγκρότησης της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΜΕΓΑΛΗΣ σοσιαλδημοκρατικής παράταξης, του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ μεταρρυθμιστικού ΚΕΝΤΡΟΥ.

Πρόκειται για προσπάθεια που δημιουργεί την ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ανάμεσα στην FAKE-αριστερά και τον ΑΚΡΑΤΟ νεοφιλελευθερισμό.

Πρόκειται για προσπάθεια με Πατριωτικά χαρακτηριστικά ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε μορφή ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ όπως την βιώνουμε τα τελευταία 2,5 χρόνια.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε λογικές ΘΕΟΠΟΙΗΣΗΣ των αγορών που ξεχνάν το ρόλο του ανθρώπου και την ανθρωποκεντρικότητα της οικονομίας!!

Πρόκειται για προσπάθεια γρήγορης και ασφαλούς εξόδου της χώρας στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Στην ανάγκη δηλαδή η πατρίδα να ΖΕΙ και να ΚΙΝΕΙΤΕ με ΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που ΑΣΚΕΙ ΟΛΑ του τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για λογαριασμό των ελλήνων πολιτών ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ τραυματισμένη ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ τους.

Με σχέδιο διεξόδου που λαμβάνει υπ όψιν του τις ιδιαιτερότητες της συγκυρίας.

Με εργαλείο το «ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ» που ΑΠΑΝΤΑ με ρεαλισμό και εφαρμοσιμότητα  στα δεδομένα της πατρίδας.

ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε ΚΑΘΕ περιφέρεια που λαμβάνει υπ όψιν της τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής.

Με τους ΝΕΟΥΣ και τις ΝΕΕΣ που ανακαλύπτουν την ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και πυκνώνουν εντυπωσιακά τις γραμμές της.

Το Συνέδριο της ΔΗΣΥΜ με τις ΣΑΦΕΙΣ και ΑΠΟΛΥΤΑ ξεκάθαρες δεσμευτικές αποφάσεις του ΕΘΕΣΕ τα ΘΕΜΕΛΙΑ για την γρήγορη γιγάντωση του με την εθελοντική συμμετοχή ΟΛΩΝ εκείνων που πιστεύουν στην ΑΝΑΓΚΗ ύπαρξης της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ παράταξης.

Με αξιοθαύμαστη ΣΑΦΗΝΕΙΑ ψηφίστηκε ο χρονοδιαγεγραμμένος ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ για την μεγάλη προοδευτική παράταξη.

Συγκεκριμένα:

  • ΟΡΙΣΤΗΚΕ ημερομηνία ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ από την βάση (Οκτώβρης 2017)
  • ΟΡΙΣΤΗΚΕ ημερομηνία ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ συνεδρίου της ΝΕΑΣ παράταξης (Δεκέμβρης 2017)
  • ΟΡΙΣΤΗΚΕ ο συνταγματολόγος κ. Αλιβιζάτος ως πρόεδρος ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ των συμμετεχόντων στη διαδικασία εκλογής προέδρου και συνέδρων προκειμένου να διασφαλιστεί ΚΑΘΕ πιθανότητα τραυματισμού της διαφάνειας των δρομολογημένων διαδικασιών.

Σ’ αυτόν τον ΚΑΘΑΡΟ δρόμο ήταν όλοι τους ΕΚΕΙ!!!

Κόμματα, θεσμοί, ιστορικές προσωπικότητες του χώρου, κινήσεις πολιτών αλλά και ΑΛΛΟΙ και ΑΔΟΛΟΙ πολίτες που αντιλαμβάνονται την ΙΣΤΟΡΙΚΗ   ανάγκη δημιουργίας του ΝΕΟΥ ελπιδοφόρου πολιτικού φορέα.

ΕΥΧΗ όλων μας η πύκνωση των γραμμών της νέας παράταξης ΚΑΙ με τα πρόσωπα που εξακολουθούν να νοιώθουν «μουδιασμένα» για την προσπάθεια…

Πολιτικός ΧΩΡΟΣ και ΡΟΛΟΣ υπάρχει και καθένας και καθεμιά με ΑΝΟΙΧΤΗ καρδιά και ΑΝΟΙΧΤΟ πολιτικό μυαλό, ΟΛΟΙ μαζί  ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ μέλλον μας!!!

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλου και όλες που συνέβαλαν από κάθε μικρό ή μεγάλο ΜΕΤΕΡΙΖΙ στην προσπάθεια για την ΜΕΓΑΛΗ κεντροαριστερά!!!

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ θα εργαστεί στο μέτρο των δυνατοτήτων της για την ΝΕΑ και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ πορεία της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για την πατρίδα και τους πολίτες της.

15 σχόλια

  • Τό Πασοκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!

    Ξανάσμιξαν τα “αηδόνια” του ΠΑΣΟΚ! Τι τα θέλετε, τι τα γυρεύετε, λίγο καιρό ξαποστάζουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν!
    Έτσι, στο Συνέδριο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” εμφανίστηκαν ξανά μαζί, ενωμένοι, αγαπημένοι, αγκαλιασμένοι, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με τον ολετήρα της Πατρίδος και του λαού, Γιώργο Παπανδρέου, που από το ακριτικό και συνάμα μαγευτικό Καστελόριζο μας ανακοίνωσε τον ερχομό των Μνημονίων στην Ελλάδα! Μαζί τους, ο εθνικός μειοδότης ο Πρωθυπουργός που γκρίζαρε τα Ίμια και όχι μόνο, Κώστας Σημίτης! Ο οποίος αντί να έχει συλληφθεί, γυροβολάει ελεύθερος και κάνει το πολιτικό κομμάτι του!
    Αλλά, το έχω πει πολλές φορές, πως αυτοί δεν φταίνε! Αυτοί παίζουν το πληρωμένο παιχνίδι τους στις πλάτες του ελληνικού λαού και της Πατρίδος! Φταίει πρωτίστως αυτός ο λαός! Και θα μου πείτε, πως κάποτε δεν γνώριζε και τους ψήφιζε! Μα σήμερα, που όλοι δυστυχούν, είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη “ζόμπι” που επευφημούν και αγκαλιάζουν τους Σημίτη και Παπανδρέου;; Είναι δυνατόν;;
    Εμείς τελικά, οι νοήμονες άνθρωποι, τι πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες;;; Να αρχίσουμε να βαράμε παραισθητικές ενέσεις;;

    ΠΗΓΗ: ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

      • ΣΤΑ 4 ΠΑΡΕΓΓΕΛΝΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ , ΑΛΛΑ ΟΙ ”ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ” ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Υ.Γ. ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΦΜ ΤΑ 200 ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝΟΜΑΣΘΗΤΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ”ΛΑΜΟΓΙΑΣ”

        • Τέλεια !!! Έχασες την ψυχραιμία σου!!! Το ΠΑΣΟΚ πάει καλά! Ρώτα και την καφετζού σου! Αν θέλεις ρωτά και τους συμβούλους του Μαξίμου που τους έρχεται ο μισθός στο σπίτι. Για να έχεις τέτοιο μένος μάλλον και εςυ θα πληρώνεσαι καλά.

  • Ρε, ο γάτος κι αν αλευρωθεί, ο ποντικός τον ξέρει!!! Όσες μεταμφιέσεις κι αν κάνετε. Όσα ονόματα κι αν αλλάξετε. Και, πασόκοι, πού΄στε;’Ολον το τζερτζελέ τον κάνετε για να απαλλαγήτε από το φορτωμένο με 200.000 ΕΥΡΩ χρέη ΑΦΜ του πεθαμένου ΠΑΣΟΚ. Ή δεν είναι έτσι;;

    • Διόρθωση λόγω κεκτημένης ταχύτητας:200.000.000 (διακόσια εκατομμύρια!!!) ΕΥΡΩ τα χρέη του ΠΑΣΟΚ,όχι 200.000!!!!

  • Ενώθηκαν τρία κόμματα για να παραμείνουν ζωντανά κάποια ζόμπι. Στην κάλπη θα τα δείτε τα αποτελέσματα.

    • Ακριβώς , θα πονέσει πολύ σε κάποιους που με την δύναμη του ΠΑΣΟΚ βγήκαν κυβέρνηση και τώρα θα πάνε στην τρίτη θέση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.