kozan.gr: Επέστρεψε στη φυσιολογική του ζωή ο 20 χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη, που είχε πάθει ανακοπή, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ – Ανάρρωσε και ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξη και το ενδιαφέρον του (Βίντεο)

6 Ιουλίου 2017
14:43

Σε ρυθμούς φυσιολογικής ζωής επέστρεψε ο φοιτητής από την Κρήτη, που σπουδάζει στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας (στην Κοζάνη) και συγκεκριμένα στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, μετά την περιπέτεια υγείας, που είχε τον περασμένο Μάρτιο. Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος Λευτέρης Ξυλούρης, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ, με συμφοιτητές του, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ιδρύματος, υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, 4 μήνες – περίπου –  μετά, αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφτεί την Κοζάνη και το Μαμάτσειο νοσοκομείο. Συνοδευόμενος από τους γονείς του, ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς στην καρδιολογική κλινική του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από την οικογένεια Ξυλούρη στον διευθυντή της καρδιολογικής, Στέλιο Λαμπρόπουλο, τον επιμελητή Β’ καρδιολόγο  Άρη Ζαφείρη, τον ειδικευόμενο Παύλο Ροδίτη, την αναισθησιολόγο,το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διοίκηση του νοσοκομείου, που την ημέρα του συμβάντος υπερέβαλαν εαυτό, για την άμεση αποκατάσταση της υγείας του παιδιού. Ο Λευτέρης, ιδιαίτερα χαρούμενος, μίλησε στην κάμερα του Kozan.gr, λέγοντας: «Η περιπέτεια μου κράτησε πολύ. Οι γιατροί σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη με παρακολουθούσαν με κάθε λεπτομέρεια. Είμαι εδώ στην Κοζάνη να τους ευχαριστήσω όλους. Γιατρούς, καθηγητές, συμφοιτητές, φίλους, και τον απλό κόσμο». Όπως μας αποκάλυψε ο Λευτέρης  ήδη άρχισε να παίζει μπάσκετ, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα παρακολουθήσει κανονικά τα μαθήματά του στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Θανάσης Τέγος

 

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.