Η υποστελέχωση του ΠΕΔΥ Πτολεμαΐδας,

7 Ιουλίου 2017
11:43

Η υποστελέχωση του ΠΕΔΥ Πτολεμαΐδας, που εξυπηρετεί περισσότερους από τριάντα χιλιάδες ασφαλισμένους, έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει ανενεργό το πενταψήφιο νούμερο 14784 για τα τηλεφωνικά ραντεβού και να μην λειτουργούν τα τρία Ιατρεία που επρόκειτο να στεγάσουν τις τοπικέςμονάδες Υγείας ( ΤΟΜΜΥ). Στο ΠΕΔΥ Πτολεμαΐδας υπηρετούν πέντε μόνιμοιγιατροί και οι υπόλοιποι είναι Αγροτικοί αλλά και γιατροί πουμετακινούνται από τα κέντρα Υγείας, όταν πριν από την συλλειτουργίατων δύο δομών- ΕΟΠΠΥ και Πολυιατρείο της ΔΕΗ- o αριθμός συνολικά των γιατρών υπερέβαινε τους τριάντα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο

  • Καιρός να σταματήσουν κάποιοι να πανηγυρίζουν στο facebook με τον Πολάκη για την επιτυχία τους, την ώρα που τα προβλήματα στο χώρο της υγείας παραμένουν άλυτα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.