Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημοσθένη Κουπτσίδη στον Στέργιο Κρικέλη

7 Ιουλίου 2017
16:08

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά και να ευχηθώ καλή θητεία στον κ. Στέργιο Κρικέλη, ελεύθερο επαγγελματία και μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Γρεβενών, ο οποίος αναλαμβάνει Τομεάρχης Οργανωτικού στο Νομό Κοζάνης, σύνδεσμος της Γραμματείας Οργανωτικού με τη Νομαρχιακή Οργάνωσης ΝΔ Κοζάνης, καθώς και στον Πολιτικό Μηχανικό, δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Βάϊο ο οποίος αναλαμβάνει Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας για την Περιφερειακή Οργάνωση ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι ευχής έργον δύο εξαίρετα στελέχη, νέα παιδιά, της μικρής κοινωνίας των Γρεβενών να αναλαμβάνουν καίριες θέσεις στα πολιτικά δρώμενα της Δυτικής Μακεδονίας. Πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα νέα τους καθήκοντα στο πλαίσιο των οργανωτικών αναδιατάξεων της Νέας Δημοκρατίας και θα βοηθήσουν θετικά τον τόπο μας τόσο σε κεντρικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Γρεβενών,

π. Νομάρχης ,π. Δήμαρχος & Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ

 

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.